Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Piţurcă va antrena din nou: "Deja a trecut mult de timp". Unde va ajunge fostul selecţioner

EXCLUSIV | Piţurcă va antrena din nou: "Deja a trecut mult de timp". Unde va ajunge fostul selecţioner

Fotbal intern

Comentarii

În această vară s-au împlinit trei ani de la ultima aventură a lui Victor Piţurcă pe banca unei echipe de club. Fostul selecţioner a anunţat în exclusivitate la Telekom Sport că este foarte aproape de a da curs unei oferte.

Piţurcă are mai multe oferte şi va semna cu o echipă din Golf. Ultimul club antrenat de fostul selecţioner al României este Al Ittihad, din Arabia Saudită.
 
"În acest moment tratez cu două cluburi, să vedem unde ajungem, fiindcă în această perioadă am tratat cu multe cluburi, dar nu am ajuns la un acord. Deja a trecut mult timp de când nu antrenez. Şi m-am obişnuit aşa. Din nefericire, a început să îmi placă. E dificil. Probabil că dacă mai stau puţin o să mă apuc de altceva. Am pferte din Golf. Din România e exclus", a declarat fostul selecţioner.

Victor Piţurcă a antrenat de-a lungurul carierei la Steaua, FC U Craiova şi Al Ittihad, dar a pregătit şi naţionala României în trei rânduri. În 1998, Piţurcă a condus naţionala de tineret la Campionatul European sub 21 de ani.
 
Fostul selecţioner are în palmares un titlu, o Cupă a României şi o Supercupă, toate fiind câştigate cu Steaua.
 

Afla mai multe despre: victor piturcaechipe golfpiturca antrenor 

viewscnt
Articole similare