Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Planul lui Dan Petrescu, "dezvăluit" de unul dintre oficalii celor de la CFR Cluj. "Am înţeles că vrea să reflecteze şi să se gândească"

EXCLUSIV | Planul lui Dan Petrescu, "dezvăluit" de unul dintre oficalii celor de la CFR Cluj. "Am înţeles că vrea să reflecteze şi să se gândească"

CFR Cluj

Comentarii

Directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, a explicat, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, că Dan Petrescu nu este atât de convins că trebuie să plece, pe cât a lăsat media românească să se înţeleagă.

Marius Bilaşco este de părere că toată perioada agitată de la club se datorează şi celor care au au înţeles greşit situaţia, voit sau nu, şi care s-au grăbit să anunţe plecarea lui Dan Petrescu. Fostul jucător de la FCSB şi Unirea Urziceni este de părere că Dan Petrescu nu s-a hotărât asupra deciziei şi că sunt şanse foarte mari să nu existe nicio plecare.

"Eu am înţeles că are nevoie de o perioadă să reflecteze şi să se gândească. A vrut să spună ceva şi voi aţi dedus printre rânduri că e vorba despre altceva. E vorba despre CFR şi despre următoarea perioadă când e clar că trebuie să ne repoziţionăm şi să ne gândim la ce se va întâmpla în viitor, mă refer la jucători şi la modul cum se vor aborda următoarele partide. Nu cred că pleacă, asta cred eu. Eu sunt convins că îşi va reveni după aceste zile. Şi-a luat o pauză, a zis că vrea să stea liniştit şi să se recupereze, e foarte solicitant, e foarte greu să gestionezi şi campionatul şi Europa League", a declarat Marius Bilaşco, pentru Telekom Sport.

Alţi doi jucători s-au alăturat lotului lui Dan Petrescu şi-l pot convinge pe antrenor să continue în Gruia. Lucru ştiut de toată lumea că, unul dintre motivele pentru care Petrescu vrea să plece ar fi acela că nu şi-a primit jucătorii ceruţi la începutul sezonului, aşa cum i-a fost promis de conducere.

"Au venit doi jucători, William Soares şi Ben Youssef, căruia nu i-a venit cartea verde şi e în urmă cu pregătirea, dar dacă vom reuşi să recuperăm toţi jucătorii, excepţia face Omrani, care cred că va fi o perioadă mai lungă şi Cestor, atunci lucrurile se vor echilibra puţin", a completat Bilaşco.

Dan Petrescu, după perioada dificilă de la CFR Cluj: "Sper să iau decizia corectă"

"Bursucul" încă se gândeşte dacă va rămâne la CFR Cluj. Antrenorul a recunoscut şi el  că are nevoie de o pauză, pentru a decide ce va face în continuare:

"Urmează o pauză de patru, cinci zile, mă gândesc la ce e bine pentru CFR şi pentru mine. La un moment dat ceva s-a întâmplat. Urmează o pauză patru zile şi trebuie să iau o decizie bună şi pentru mine, şi pentru club. Ofertele sunt mult. Nu contează de unde sunt. Nu aş vrea să plec de la CFR Cluj cu scandal sau cu ceartă, ci ca ultima oară, ca amici. Că nu poţi pleca aşa după trei campionate luate şi cu prezenţele în Europa League. Chiar am nevoie de o pauză să mă relaxez şi să mă gândesc la ce e bine pentru mine", a declarat fostul internaţional, după victoria din campionat cu FC Argeş, scor 2-0, în deplasare.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare