Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? "E fundamental pentru clubul nostru!"

EXCLUSIV Pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj? "E fundamental pentru clubul nostru!"

CFR Cluj

Comentarii

Mario Camora speră că actualul tehnician al clujenilor, Dan Petrescu, va rămâne şi în stagiunea viitoare pe banca formaţiei din Gruia.

Intr-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport, Mario Camora a vorbit şi despre posibilitatea ca Dan Petrescu să o părăsească la finalul stagiunii pe actuala campioană a României: "Nu cred că o să-l pierdem pe Dan Petrescu. E important dacă clubul vrea în continuare să câştige titlu şi să ajungă în cupele europene e fundamental să rămână Dan Petrescu" explică Mario Camora, unul dintre cei mai valoroşi străini care au trecut prin Liga 1.

Dan Petrescu (52 de ani) este la cel de-al doilea mandat pe banca formaţiei clujene.  Are 56 de meciuri şi doar 13 infrângeri, iar formaţia sa a încasat doar 47 de goluri în această perioadă.

În primul mandat, Petrescu antrenase CFR Cluj pentru 37 de meciuri şi pierduse doar 4 dintre ele.  Tehnicianul care a cucerit titlul cu Unirea Urziceni în sezonul 2008-2009 are şi două titluri de campion al României cu CFR Cluj, în 2017-2018 şi 2018-2019.  În palmaresul lui Petrescu de antrenor se mai regăsesc o promovare în prima ligă cu formaţia rusă Kuban Krasnodar, Cupa Chinei cu Jiangsu, dar şi Supercupa României cu ASA Târgu Mureş.

Afla mai multe despre: dan petrescumario camora 

viewscnt
Articole similare