Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Pleacă Narcis Răducan de la FCSB în urma conflictului cu MM Stoica? Prima reacţie OFICIALĂ

EXCLUSIV Pleacă Narcis Răducan de la FCSB în urma conflictului cu MM Stoica? Prima reacţie OFICIALĂ

FCSB

Comentarii

Narcis Răducan a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre conflictul public dintre el şi Mihai Stoica, fostul director sportiv de la FCSB.

Stoica l-a atacat în ultimele zile în presă pe Răducan, care în interviul acorda lui Alexandru Rădulescu a încercat să clarifice situaţia

”Să plec, nu am niciun motiv, sincer. Pentru că eu cred că am reuşit să mă reacomodez rapid la cerinţele acestui club mare. Din fericire, rezultatele au început să apară, sigur niciodată nu am spus că am un rol principal, am rolul secundar. În orice echipă este nevoie şi de un om care face această legătură dintre departamente, care are viziune asupra activităţii unui club. Legat de acuzele lui MM sau alţi iubitori de fotbal, eu sunt de la început setat de a primi şi critici, pentru că atunci când ajungi într-o asemenea poziţie eşti şi supus criticilor şi este o chestie până la urmă constructivă să le depăşeşti. MM este unul dintre oamenii cu care am lucrat şi odată i-am răspuns, m-am bucurat că am fost ironic cu el dar ulterior mi-a părut rău că a trebuit să mă cert cu cineva cu care am împărţit momente frumoase. Aş vrea să îi răspund prin clasament. Deocamdată îi răspund prin clasamentul ultimelor etape dar eu sper ca în curând să ne ajute şi clasamentul general, să ajungem în zona play off, acolo unde cred eu că ne este locul” a mărturisit Răducan, în exclusivitate pentru Telekom Sport.


 

viewscnt
Articole similare