Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Plecarea lui Costache nu e totul! Negoiţă vrea să mai vândă şi alţi jucători pentru a putea plăti datoria către Badea

EXCLUSIV | Plecarea lui Costache nu e totul! Negoiţă vrea să mai vândă şi alţi jucători pentru a putea plăti datoria către Badea

Fotbal intern

Comentarii

Vasile Miriuţă a fost încă o dată pus într-o situaţie dificilă de la venirea la Dinamo.

Ionuţ Negoiţă a decis să-l vândă pe Valentin Costache la CFR Cluj, fără să se consulte cu antrenorul. Mai mult, Miriuţă a aflat de acest transfer din presă.

Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Costache a fost propus la FCSB la negocierile privind plecarea lui Nemec la echipa antrenată de Dică. Dar roş-albaştrii n-au fost încântaţi de posibilitatea de a-l cumpăra pe fotbalistul de 19 ani.

Transferul lui Costache la CFR Cluj va fi finalizat azi, iar Negoiţă pregăteşte încă o vânzare. Următorul pe listă de Ionuţ Nedelcearu.

Internaţionalul de tineret e încă un jucător pe care Dinamo ar putea obţine o sumă bună de bani. Acţionarul principal al "câinilor" e disperat să adune rapid 2 milioane de euro, pentru a putea plăti datoria către Nicolae Badea. Termenul limită e 30 noiembrie, iar în cazul în care nu va plăti această sumă, va pierde acţiunile preluate de la Badea.

Costache, Nedelcearu şi Nemec sunt cei 3 jucători care a căror plecări l-ar putea salva pe Negoiţă.

Afla mai multe despre: dinamocostachenegoitanicolae badeavanzarinedelcearunemec 

viewscnt
Articole similare