Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Plecarea lui Dan Petrescu i-a năucit pe Basarab Panduru şi Ioan Andone: "Mamă... Ieri l-au instalat". Explicaţia pentru despărţirea de Kayserispor VIDEO

EXCLUSIV | Plecarea lui Dan Petrescu i-a năucit pe Basarab Panduru şi Ioan Andone: "Mamă... Ieri l-au instalat". Explicaţia pentru despărţirea de Kayserispor VIDEO

Stranieri

Comentarii

Vestea plecării lui Dan Petrescu de la Kayserispor, după doar o lună şi două săptămâni, i-a uimit pe Basarab Panduru şi Ioan Andone. Cei doi au încercat să găsească o explicaţie pentru despărţirea antrenorului de clubul turc.

Basarab Panduru şi Ioan Andone, despre plecarea lui Dan Petrescu: "Nu ştiu dacă turcii au fost mulţumiţi de joc"

Marţi, Kayserispor a anunţat, oficial, plecarea lui Dan Petrescu din funcţia de antrenor al clubulul. Clubul a transmis că românul a plecat din motive familiale. Totuşi, presa din Turcia a anunţat care ar fi, de fapt, cauza schimbării "Burscului". 

Panduru a susţinut că jocul slab al echipei ar fi dus la plecarea lui Dan Petrescu, în timp ce lui Ioan Andone i-a venit greu să creadă că antrenorul a fost schimbat după o perioadă scurtă de timp. 

Basarab Panduru: "Mamă... (n.r. - când l-au instalat?) Ieri (n.r. - râde). A şi câştigat vreo două meciuri, când s-a accidentat Alibec şi unul în deplasare. De data asta au fost foarte rapizi turcii, nu am crezut. Nu ştiu dacă turcii au fost mulţumiţi de joc, pentru că rezultatele nu mi se par cele mai proaste. Nu credeam niciodată aşa ceva". 

Ioan Andone: "Serios? Turcii sunt aprigi, plăteşti. Nu credeam aşa ceva. Şi Şumudică a luat o echipă din mers. Una a fost când şi-a implementat sistemul lui, când a luat ce a vrut. În străinătate e greu, nu eşti în România". 

Kayserispor se află pe locul 16, cu 25 de puncte şi e ameninţată de retrogradare, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut.

Afla mai multe despre: basarab panduruioan andonedan petrescudan petrescu plecare kayserispor 

viewscnt
Articole similare