Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Plecaţi dracu de aici, n-am nevoie de voi”. Dragomir, criză de nervi. Ce l-a enervat pe fostul şef de la LPF

EXCLUSIV | ”Plecaţi dracu de aici, n-am nevoie de voi”. Dragomir, criză de nervi. Ce l-a enervat pe fostul şef de la LPF

Diverse

Comentarii

Dumitru Dragomir susţine că a primit cinci oferte de a intra în conducerea unor cluburi din România, după ce Curtea de Apel a decis să-l achite în dosarul în care a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani.

Judecătorii de la Curtea de Apel au decis, marţi, să-l achite pe Dumitru Dragomir în dosarul drepturilor TV, în care a fost acuzat de evaziune, delapidare şi spălare de bani. Iniţial, fostul preşedinte LPF fusese condamnat la 7 ani de închisoare, dar magistraţii de la Curtea de Apel l-au achitat.

Imediat după această decizie, Dumitru Dragomir susţine că a primit oferte să revină în fotbal, dar a refuzat: ”Sunt 4-5 cluburi care  m-au sunat astăzi: două din liga 2 şi trei din prima ligă. Mi-au zis că îmi dau mână liberă, tot. Nu vreau să aud. Plecaţi de aici”, a declarat Dumitru Dragomir la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirlpfcurtea de apel 

viewscnt
Articole similare