Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Poate am gura aurită şi vine Alibec". Cum vede Rednic duelul cu Şumudică din Arabia Saudită

EXCLUSIV | "Poate am gura aurită şi vine Alibec". Cum vede Rednic duelul cu Şumudică din Arabia Saudită
Comentarii

Vara, jucătorii români pleacă din ţară pentru a pregăti noul sezon, iar arabii vin la noi. Rednic şi-a adus echipa în cantonament în cartierul Berceni!

Mircea Rednic a preluat-o în această vară pe Al Faisaly din Arabia Saudită, echipa care sezonul trecut a terminat pe locul 6, iar acum ţinteşte podiumul.

"Am renunţat la oferte din Belgia. Erau echipe care îşi doreau doar să nu retrogradeze. Eu vreau chiar să ajung pe podium. Am condiţii, acum e şi o lege nouă în Arabia şi am dreptul să folosesc şapte străini şi încă unul să-l am pe bancă.

Aştept întâlnirea cu Şumudică. Deja cordiţa mică şi-a programat un meci amical cu mine. Sunt sigur că el i-a cerut preşedintelui să facă un meci amical în data de 21, cu zece zile înainte de a începe campionatul. E bine că avem o imagine bună în zona aia. Sper ca şi Alibec.. Poate am gura aurită şi vine şi el. Pentru Şumudică nu aş vrea să vină, pentru că e un jucător foarte bun. Îl apreciez pe Alibec şi chiar sunt surprins că nu reuşeşte să se integreze la Steaua" , a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicsumudicaarabia sauditaal faisaly 

viewscnt
Articole similare