Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Hagi nu s-a mai putut abţine! Mesaj pentru Dică şi Becali: ”Poate eu antrenez în alt mod”. Ce îl supără pe ”Rege”

EXCLUSIV | Hagi nu s-a mai putut abţine! Mesaj pentru Dică şi Becali: ”Poate eu antrenez în alt mod”. Ce îl supără pe ”Rege”

FCSB

Comentarii

L-a avut la Viitorul, iar acum nu îşi poate explica de ce nu e băgat să joace titular la FCSB. Gică Hagi îi ia apărarea unui fost elev de-ai săi şi îi trimite o indirectă lui Nicolae Dică: ”Poate eu antrenez în alt mod. Poate sunt mai exigent”.

Florinel Coman este al doilea golgheter al FCSB-ului în această stagiune din Liga I, cu şase goluri, după Harlem Gnohere, cel care are 10 reuşite, dar nu reuşeşte să se impună ca titular în echipa lui Nicolae Dică.

Chiar dacă are cifre bune, fotbalistul sosit de la Viitorul pare să nu fie pe placul lui Dică şi Becali, iar acest lucru îl face pe Hagi să-şi pună mari semne de întrebare.

Coman dribla mai bine la mine. Poate antrenez eu în alt mod. Nu am de unde să ştiu. Sau îi ceream eu mai mult, eram mai exigent. Dar Coman a jucat bine şi la FCSB. El are cele mai multe goluri la FCSB (după Gnohere) şi e rezervă. Şi nu e normal. Nu ştiu de ce e rezervă. Nu aş vrea să intru iar în speculaţii.

Vorbim de jucători de atac. Are cele mai multe goluri? Şi atunci de ce nu e titular? Nu e în formă? Cum poţi să dai goluri dacă nu eşti în formă?”, a spus Hagi, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: hagicomanfcsbdica,  

viewscnt
Articole similare