Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Poate promova Steaua la anul în Liga 1? "Se caută soluţii, dar timpul e scurt!" Ce spune Iulian Miu

EXCLUSIV | Poate promova Steaua la anul în Liga 1? "Se caută soluţii, dar timpul e scurt!" Ce spune Iulian Miu

Fotbal intern

Comentarii

Steaua a câştigat barajul de promovare contra celor de la CS Afumaţi şi a ajuns în Liga 2.

Echipa nu va putea ajunge în primul eşalon al fotbalului românesc dacă nu va avea un investitor privat. Potrivit regulilor impuse de către LPF şi FRF, o echipă care este administrată de stat nu poate juca în Liga 1. 

Iulian Miu, fostul fundaş al Stelei şi al echipei naţionale, a declarat că se fac eforturi mari pentru ca săptămâna viitoare să se întâmple exact ce îşi doresc fanii echipei. El a mai precizat că trebuie făcută o schimbare pentru ca Steaua să poate ataca primul eşalon al fotbalului românesc

"Nu cred că e timpul necesar să se ia decizii atât de importante. Eu cred că se fac eforturi mari săptămâna următoare să se întâmple ce-şi doresc mulţi suporteri, dar să vedem.

Se caută soluţii, dar timpul e scurt. Pot fi şi alte variante, se caută soluţii la nivel înalt. Nu (n.r. - întrebat despre o fuziune). Cei din club lucrează, cei din minister. Ei iau ultima decizie. Trebuie făcută o formă de organizare prin care să atacăm prima ligă", a declarat Iulian Miu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: steauapromovare steaua 

viewscnt
Articole similare