Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Poetul Mihai Iosif, declaraţie de dragoste pentru Rapid! "E ceva care se transmite, cu care eşti injectat de mic!"

EXCLUSIV | Poetul Mihai Iosif, declaraţie de dragoste pentru Rapid! "E ceva care se transmite, cu care eşti injectat de mic!"

Fotbal intern

Comentarii

Rapid a reuşit revenirea în primul eşalon al fotbalului românesc.

Rapidiştii au aflat înaintea meciului cu FCU Craiova că sunt promovaţi matematic în Liga 1, după ce Mioveniul a făcut doar egal cu ASU Poli (2-2). Mihai Iosif a fost în centrul atenţiei datorită modului în care a mobilizat echipa care a promovat în Liga 1 după 6 ani chinuitori în eşaloanele inferioare ale fotbalului românesc. 

Antrenorul Rapidului a vorbit în exclusivitate pentru Telekomsport despre dragostea pe care o are faţă de echipa din Giuleşti. 

"Nu înseamnă doar pentru mine, e la fel pentru toţi rapidiştii. E ceva care se transmite, cu care eşti injectat de mic. Eu n-am avut de ales, toată familia mea e cu Rapid.

La primul meci m-a dus tata, Rapid - CS Târgovişte, pe Republicii. Mama m-a dus la primul antrenament, a fost prima şi ultima dată când m-a dus. În rest, m-am dus singur. Suporterii, ei sunt primul lucru care-mi vine în cap. Asta înseamnă Rapidul!", a spus antrenorul giuleştenilor.

 

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare