Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Poli Iaşi visează la Cupa României: "Mulţi suntem la final de carieră şi ne dorim un trofeu în CV"

EXCLUSIV | Poli Iaşi visează la Cupa României: "Mulţi suntem la final de carieră şi ne dorim un trofeu în CV"

Fotbal intern

Comentarii

Poli Iaşi a produs una dintre surprizele sferturilor de finală din Cupa României, când a eliminat-o pe Universitatea Craiova, iar acum echipa lui Mircea Rednic aşteaptă să-şi afle adversara din semifinale.

Poli Iaşi, Sepsi, FCSB şi Dinamo sunt cele patru echipe rămase în cursă pentru Cupa României. Astfel, moldovenii visează acum chiar la câştigarea trofeului.

"Am ajuns în această fază şi ar fi un moment foarte bun pentru noi să jucăm finala. Dacă o şi câştigăm, ar fi cu adevărat un vis frumos. Suntem jucători destul de în vârstă care nu toţi am ridicat un trofeu deasupra capului şi e o motivaţie în plus pentru noi ca la final de carieră să-ţi completezi CV-ul cu un trofeu.

Nu m-am gândit cu ce echipa aş vrea să jucăm în semifinale. La meciul cu Craiova, ei ne-au bătut rău în campionat, iar asta ne-a motivat în plus în Cupa României. Va conta şi partea fizică, mai ales dacă vom juca din trei în trei zile. Sepsi e o echipă destul de puternică. Nu ştiu ce să zic, cred că toate echipele vor fi foarte bune. Contează şi la ce nivel vom fi toate echipele, avem două luni în care ne-am pregătit acasă, ne-am antrenat cum am putut. Va conta cine se va adapta cel mai repede" , a declarat Cosmin Frăsinescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: frasinescu 

viewscnt
Articole similare