Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Politica unui club nu o fac jucătorii”. Reacţie tranşantă din partea conducerii lui Dinamo, după tensiunile apărute între Rednic şi elevii săi

EXCLUSIV | ”Politica unui club nu o fac jucătorii”. Reacţie tranşantă din partea conducerii lui Dinamo, după tensiunile apărute între Rednic şi elevii săi
Comentarii

Răzvan Zăvăleanu îşi declară ferm susţinere pentru Mircea Rednic în contextul în care antrenorul lui Dinamo este constetat de unii jucători, care îl vor plecat.

Fără victori din 2 august 2021, Dinamo se afundă tot mai mult. Eşecul cu 1-0 în faţa Academicii Clinceni - echipă care n-avea nicio victorie - a agitat şi mai mult apele.

Antrenamentul care era programat în această dimineaţă, la ora 11:00, a fost anulat din cauza tensiunilor dintre Mircea Rednic şi jucători.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, spune că nu ştia că antrenamentul a fost anulat şi îi avertizează pe jucători.

Mircea Rednic, susţinut de conducere: ”Politica unui club nu o fac jucătorii”

Răzvan Zăvăleanu spune că jucătorii ar trebui să-şi vadă de meseria pentru care sunt plătiţi şi îi atenţionează că schimbarea antrenorului nu intră în atribuţiile lor:

”Politica unui club nu o fac jucătorii, nu ştiu nimic din ce-mi spuneţi dumneavostră despre antrenament, dar în niciun caz numirea antrenorului, păstrarea acestuia în functie nu sunt nişte lucruri de apanajul jucătorilor.

Mă surprinde ce-mi spuneţi, sper să nu fie adevărat, dar în niciun caz nu cred că trebuie să amestecăm lucrurile. Aşa cum noi ne vedem de partea noastra administrativă, Mircea Rednic îşi vede de partea lui de antrenorat şi jucătorii trebuie să-şi vadă de partea lor de jucat.

Se fac eforturi, salariile sunt plătite la zi şi ne aşteptăm ca jucătorii să reacţioneze pe masură, dar cred că deocamdată nu e nimic pierdut. Trebui într-adevăr să-şi revină să strângă rândurile şi să facă rezultate. Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt stabile, aşteptăm din partea jucătorilor să se întâmple ceva bun.

(Sunteţi mulţumit de Mircea Rednic?) Nu cred că e vorba despre dubii, cred că trebuie ca Rednic să reuşească să rezolve foarte multe detalii care erau existente dinainte de venirea dumnealui.

În niciun caz nu e vorba de nişte îndoieli referitaore la modul în care Rednic antrenează şi se pricepe să antreneze”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan zavaleanu 

viewscnt
Articole similare