Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Popescu a vorbit din nou despre conflictul cu Iordănescu: "De ce nu a venit lângă noi în acel moment?"

EXCLUSIV | Popescu a vorbit din nou despre conflictul cu Iordănescu: "De ce nu a venit lângă noi în acel moment?"

Fotbal

Comentarii

Deşi au colaborat perfect în trecut, în special la Campionatul Mondial din 1994, când România a ajuns până în sferturile de finală, Gheorghe Popescu şi Anghel Iordănescu nu-şi mai vorbesc de mai bine de trei ani. Până acum, s-a zvonit că "Baciul" s-ar fi supărat după ce Iordănescu a acceptat să lucreze alături de Răzvan Burleanu, însă Popescu a negat cu vehemenţă acest motiv.

"Supărarea mea nu are legătură cu fotbalul. E o chestiune privată, nu are de-a face cu fotbalul. Toată lumea a crezut că eu m-am supărat pe Iordănescu după ce s-a dus alături de actuala conducere de la FRF. Dânsul ştie foarte bine ce a fost. Ce ar fi putut să spună la televizor? Că e vinovat? Ştie că e vinovat.
 
Noi n-am zis niciodată că Generaţia de Aur înseamnă Hagi şi Popescu, aşa cum dă de înţeles dânsul. La moartea lui Didi Prodan, eram toţi împreună, iar dânsul stătea la 100 de metri de noi. De ce n-a venit lângă noi? Eram 15 oameni din Generaţia de Aur. Nu eu şi Hagi. El de ce nu a venit lângă noi să-l conducem pe ultimul drum pe Prodan? De ce n-a venit? Eram toţi. Dânsul stătea la 100 de metri distanţă de noi.
 
Probabil că s-a supărat. Ştiu că s-a supărat când am zis eu că pentru mine e o fantomă. Eu nu sunt un tip răutăcios. Dacă la evenimentele la care trecem unul pe lângă altul, dânsul venea şi mă lua de mână şi îmi spunea că-i pare rău, eu îl înţelegeam şi mergeam mai departe. Dar nu a venit să spună niciodată aşa ceva.
 
Un an de zile, nici măcar Hagi n-a ştiut despre ce e vorba. Când i-am spus, mi-a zis <<Bă, tu eşti nebun?>>... De asta sunt eu supărat, nu că a lucrat el cu Burleanu. Şi Belodedici e în FRF, iar cu Belo suntem într-o relaţie extraordinară. Oamenii şi-au găsit de muncă, foarte bine, cum să mă supăr din această cauză? Acest episod a apărut în momentul în care eu eram condamnat" , a declarat Gheorghe Popescu pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: popescuiordanescubelodediciprodanhagi 

viewscnt
Articole similare