Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Portarul român care a luat gol de la Leo Messi, dar nu a primit berea specială trimisă de argentinian tuturor goalkeeperilor: "Mi-aş fi dorit!"

EXCLUSIV | Portarul român care a luat gol de la Leo Messi, dar nu a primit berea specială trimisă de argentinian tuturor goalkeeperilor: "Mi-aş fi dorit!"

Superliga

Comentarii

Cristi Bălgrădean (32 de ani) a luat gol de la Leo Messi (33 de ani), dar nu a primit berea trimisă de argentinian tuturor portarilor cărora le-a înscris în drumul spre depăşirea recordului lui Pele, de 643 de goluri marcate pentru un singur club. Messi are acum 664.

Cu ocazia faptului că i-a depăşit recordul legendarului Pele, Leo Messi a trimis beri personalizate tuturor portarilor cărora le-a înscris. Cu toate acestea, Cristi Bălgrădean nu va primi berea din partea lui Messi, după ce a primit un gol de la argentinian într-un amical Dinamo - Barcelona 0-2, din 2012.

Bălgrădean şi-ar fi dorit să primească berea: "Eu nu primesc berea, mi-aş fi dorit şi eu să o primesc, dar din păcate am luat gol într-un amical şi nu primesc berea. Mi-aş fi dorit să joc împotriva lui Messi într-un meci oficial", a spus Cristian Bălgrădean pentru Telekom Sport.

Messi l-a învins pe Bălgrădean într-un meci amical!

În 2012, Dinamo a jucat un amical cu Barcelona, pe Arena Naţională. Atunci, catalanii au deplasat toate vedetele în România, iar Leo Messi a înscris. Meciul din 2012 s-a terminat 2-0 pentru Barcelona, după ce Messi şi Afellay au înscris în poarta apărată atunci de Cristi Bălgrădean.

Echipele folosite atunci:

Dinamo: Bălgrădean - Nica, Dr. Grigore, Koulibaly, Pulhac - C. Matei, Boubacar, C. Munteanu, Curtean, Alexe - Ţucudean
Barcelona: Valdes - D. Alves, Pique, Bartra, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Messi, Alexis

Afla mai multe despre: cristi balgradeanbereleo messigolbarcelonadinamo 

viewscnt
Articole similare