Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Poveste neştiută cu Daniel Niculae la Kuban: ”În minutul 70, m-am ridicat şi am plecat acasă”

EXCLUSIV | Poveste neştiută cu Daniel Niculae la Kuban: ”În minutul 70, m-am ridicat şi am plecat acasă”

Special

Comentarii

Daniel Niculae a fost invitatul lui Alexandru Săbău, la Top Interviuri, şi a povestit un episod senzaţional din perioada în care era jucătorul lui Kuban Krasnodar

”Mă aşteptam ca perioada din Rusia să fie una frumoasă. Era acolo Gigel Bucur, antrenor Dan Petrescu, speram că o să fie bine. După patru etape, Petrescu a demisionat, iar eu am rămas cam singur pe acolo, pentru că el insistase foarte mult pentru mine.

Am mai jucat un meci, am dat golul victoriei, iar apoi o lună de zile n-am mai prins lotul. Nimeni nu mi-a oferit nicio explicaţie. Am discutat cu conducerea clubului, am convenit să plec la finalul sezonului, dar să-l lase pe antrenor să decidă dacă mă foloseşte sau nu.

Şi a venit un moment interesant, eram titular pentru viitorul meci, dar la ultimul antrenament mi-a zis că am tensiunea prea mare şi că n-o să mai joc. I-am zis să mă bage şi dacă mă simt rău să mă scoată, însă mi-a dat de înţeles că decizia nu e a lui. La pauză era 3-0 pentru Kuban, iar în minutul 70 m-am ridicat de pe bancă şi m-am dus acasă. Două săptămâni n-am mai venit, n-am mai avut tensiune până la finalul contractului”, a spus Daniel Niculae.

Afla mai multe despre: daniel niculaekubantop interviuri 

viewscnt
Articole similare