Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Povestea din spatele titlului câştigat de CFR. Cum a ajuns unchiul lui Rafael Nadal să contribuie la transferurile ardelenilor

EXCLUSIV | Povestea din spatele titlului câştigat de CFR. Cum a ajuns unchiul lui Rafael Nadal să contribuie la transferurile ardelenilor

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a cucerit titlul în Liga I, la primul său sezon petrecut pe banca celor de la CFR Cluj. Iar asta în ciuda faptului că începutul a fost extrem de dificil. Antrenorul ardelenilor a profitat chiar şi de ajutorul unui membru al familiei Nadal. Gică Popescu a fost coleg la FC Barcelona cu Miguel Angel Nadal, unchiul lui Rafael Nadal, şi a intermediat revenirea lui Culio la CFR Cluj.

"Nu am crezut niciodată că Dan Petrescu va câştiga campionatul, pentru că, vara trecută, am vorbit foarte mult cu el şi ştiu că avea probleme în aducerea de jucători. Trei dintre ei jucau la Mallorca, iar eu eram în vacanţă la Mallorca. Mă suna în fiecare zi şi îmi spunea să vorbesc cu Miguel Angel Nadal să îl întreb de aceşti jucători, printre care şi Culio, pe care l-a şi luat.

Ţin minte că îmi spunea că nu e tocmai uşor, că nu a găsit o echipă tocmai ok şi că are nevoie de foarte mulţi jucători. E incredibil că, într-un singur an, cu o echipă formată din mers, a câştigat acest titlu. Multe critici am văzut că vin pentru jocul echipei. Asta contează în fotbal? Că nu joci spectaculos? Rezultatul e cel mai important. Credeţi că mai întreabă cineva cum a câştigat Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986? Titlul rămâne în istorie şi nu contează cum îl câştigi. Spectacolul e la teatru, la cinema, nu pe terenul de fotbal" , a declarat Gheorghe Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: popescudan petrescucfr clujculiorafael nadalsteaua 

viewscnt
Articole similare