Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Poziţia Viitorului în privinţa meciului de la Iaşi. Ce se va întâmpla dacă meciul începe, iar nocturna pică din nou

EXCLUSIV Poziţia Viitorului în privinţa meciului de la Iaşi. Ce se va întâmpla dacă meciul începe, iar nocturna pică din nou

Superliga

Comentarii

Startul partidei dintre dintre Poli Iaşi şi Viitorul a fost amânat din cauza unor probleme la nocturna stadionului din Copou.

Conform primelor informaţii obtinute de la corespondentul Telekom Sport, nocturna stadionului din Iaşi a picat, iar generatorul de rezervă nu funcţionează. De menţionat ca oficialii LPF vor permite începerea partidei dacă nocturna va funcţiona la capacitate de cel puţin 75%.

Telekom Sport a încercat să discute cu ambele tabere implicate în acest meci. După poziţia ieşenilor, oferita de Marius Onofraş, team manager la Poli Iaşi, postul nostru de televiziune l-a contactat şi pe preşedintele Viitorului, Gheorghe Popescu:

"Am vorbit cu observatorul jocului şi aşteptăm să fie aprins al treilea stâlp. Unde e stâlpul stins nu se vede foarte bine. Trebuie să mai aşteptăm 15 minute. Dacă la 19:00 nu se aprind cei trei stâlpi, atunci se termină. Probabil că echipa gazdă pierde cu 3-0" a declarat fostul mare internaţional român.

"Mai aşteptăm acum (n.r. - la 18:42) s-a aprins al treilea stâlp. Dacă nu se aprinde, plecăm la hotel. Dacă se joacă şi se întrerupe încă o dată, atunci pierd la masa verde" a concluzionat Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare