Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pregătit pentru un moment de neuitat: "Când vedeam atmosfera îmi doream să am parte de aşa ceva" Premiera pe care o poate bifa Denis Ciobotariu sâmbătă

EXCLUSIV | Pregătit pentru un moment de neuitat: "Când vedeam atmosfera îmi doream să am parte de aşa ceva" Premiera pe care o poate bifa Denis Ciobotariu sâmbătă
Comentarii

Denis Ciobotariu a ajuns în vara anului trecut la Dinamo, dar nu a avut parte până acum de niciun minut în derby de România.

Duşan Uhrin Jr îi poate îndeplini visul din copilărie. 
 
"Prima amintire legată de derby era când ieşeam cu jucătorii de mână. De obicei ieşeam cu tatăl meu şi când vedeam atmosfera mă gândeam dacă o să am şi eu vreodată parte de aşa ceva. Şi ca jucător când ai simţit? Ca jucător cel mai mult am simţit când am fost pe bancă. Şi la juniori era rivalitate, dintotdeauna a fost, de când eram copii, la 10 ani, veneau suporteri, şi părinţii se băteau prin tribună, adică era o nebunie totală dintotdeauna. Mare parte a românilor şi cei care am crescut aici ştim despre ce e vorba şi suntem obişnuiţi cu asta" a povestit fundaşul. 
 
Întâlnirea de sâmbătă de pe Arena Naţională se joacă la fix 19 ani de la dispariţia lui Cătălin Hâldan. 
 
"A fost un moment când am văzut scaunul gol în vestiar în care m-am blocat pentru o secundă şi mi-am adus aminte, pentru că mai am câteva mici amintiri şi m-am gândit mult la tatăl meu, că a fost coleg cu el. Vom da totul pe teren pentru a câştiga acest meci" a încheiat fotbalistul de 21 de ani. 
 
 
 

Afla mai multe despre: dinamodenis ciobotariuderby de romaniafcsb 

viewscnt
Articole similare