Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Prelungirea Colentinei cu Voluntari. La nivelul ăsta s-a ajuns!". Cornel Dinu, analiză în stilul caracteristic după Voluntari - Dinamo: "Asemănătoare cu torturile care erau pe vremuri la Rahova"

EXCLUSIV | "Prelungirea Colentinei cu Voluntari. La nivelul ăsta s-a ajuns!". Cornel Dinu, analiză în stilul caracteristic după Voluntari - Dinamo: "Asemănătoare cu torturile care erau pe vremuri la Rahova"
Comentarii

Cornel Dinu (72 de ani), expertul Telekom Sport, a analizat în stilul caracteristic, la Minutul 91, meciul FC Voluntari - Dinamo 1-1, din etapa a 26-a din Liga 1.

Dinu a făcut o comparaţie amuzantă în legătură cu meciul încheiat la egaliate şi a spus că a fost mai puţin greu de privit faţă de alte partide din această etapă, pe care le-a comparat cu "torturile de pe vremuri de la Rahova". "Procurorul" a fost dur cu fosta sa echipă, chiar meciul, spune el, a fost mai bun decât altele.

"Un meci care a părut fotbal. Dinamo nu mai e de mult echipa din Obor, din Iancului, din Ştefan cel Mare. E o prelungire a Colentinei. Acolo e totuşi o Mănăstire interesantă. Prelungirea Colentinei cu Voluntari, la nivelul ăsta s-a ajuns. Meciul, mai puţin terorizant decât vreo două meciuri pe care le-am văzut. Veritabile probe de rezistenţă, asemănătoare cu torturile care erau pe vremuri la Rahova, la cercetări penale", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

FC Voluntari - Dinamo 1-1, în Liga 1

FC Voluntari a remizat, scor 1-1 (0-1), în meciul disputat, luni, pe teren propriu, cu Dinamo, în etapa a XXVI-a a Ligii I. De la gazde, mijlocaşul Antoni Ivanov a fost eliminat după o altercaţie cu Steliano Filip.

Au marcat: Betancor '52 / Steliano Filip '19.

0-1, min. 19: Steliano Filip a marcat cu un şut spectaculos din voleu, cu piciorul stâng, din afara carelui mare, de pe partea stângă, după o centrare a lui Sorescu;

1-1-, min. 52: Betancor l-a învins pe Eşanu cu un şut de la opt metri, lateral stânga, după o combinaţie cu Ivanov.

Au evoluat următoarele echipe;

FC Voluntari: Rîmniceanu - I. Gheorghe (Mailat '46, Lopes '90), Balaur (Tavares '46), Tamaş, Armaş, Briceag (Al. Vlad '46) - Ivanov, Droppa, Al. Ilie (Costin '46) - Jefte Betancor, Pesici. Antrenor Vasile Maftei. Tehnicianul Bogdan Andone nu a stat pe bancă;

Dinamo: Eşanu - Puljici, Bejan, R. Grigore - Sorescu (Borduşanu '86), Răuţă (Achim '40), Anton, S. Filip - Morsay (Moldoveanu '71), Gueye, Creţu (Fabbrini '46). Antrenor: Ionel Gane.

Cartonaşe galbene: Costin '72 / Achim '45, S. Filip '60, Anton '75, Fabbrini '76;

Cartonaş roşu: Ivanov '60.

Arbitri: Andrei Antonie - Vasile Marinescu şi Ionuţ Marius Bobe - Bogdan Dumitrache;

Observator de arbitri: Constantin Ştefan.

După acest rezultat, Dinamo şi FC Voluntari se menţin pe locurile 13 şi 14, cu 27, respectiv 25 de puncte.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamofc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare