Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prepeliţă, deranjat de felul în care a fost tratat un fost coleg de-al său: "Merită respect" Ce sfat îi dă mijlocaşul lui Nicuşor Stanciu

EXCLUSIV | Prepeliţă, deranjat de felul în care a fost tratat un fost coleg de-al său: "Merită respect" Ce sfat îi dă mijlocaşul lui Nicuşor Stanciu

Stranieri

Comentarii

Andrei Prepeliţă a fost dezamăgit să observe că Alexandru Chipciu nu a mai reprezentat o soluţie pentru Anderlecht deşi belgienii au plătit 3 milioane de euro pe el în urmă cu trei ani.

Prepeliţă nu şi-a uitat foştii colegi de la FCSB. Fostul fotbalist al roş-albaştirlor este cu ochii pe ceea ce fac Alex Chipciu, Nicolae Stanciu şi Ciprian Tărăruşanu. Primul dintre ei s-a întors la Anderlecht după un sezon petrecut la Sparta Praga, dar are şanse mici să fie titular la belgieni. Aşa că se gândeşte la o nouă destinaţie. 
 
"Sunt discuţii între el şi club, impresarul încearcă să îi caute ceva, lucrurile sunt clare. El merita respect la echipă, a făcut un sezon bun, a câştigat campionat, anul trecut fără el nu au mai luat titlul. S-a dus la Sparta, a jucat pe un post nou, a arătat că şi la naţională poate să joace pe acel post. Un jucător serios şi care joacă foarte bine şi la naţională. Nu se va înoarce în Liga I, are variante la nivelul la care a jucat e greu să revii în România. Şi mie mi-a fost greu, când am venit din Rusia am stat 6-7 luni pe acasă înainte să accept o ofertă din Liga I, pentru că îţi doreşti să evoluezi la un nivel cât mai înalt" a spus fostul mijlocaş al celor de la FCSB. 
 
Stanciu a ajuns în această vară din nou în Cehia şi aşteaptă să reconfirme după o perioadă tulbure în Golf. 
 
"O echipă care a câştigat campionatul la pas, ca jucător se întâmplă transferuri de la Barcelona la Real, de la Milan la Inter, el e jucător străin, a ales ce a fost mai bine pentru el. Stanciu la echipa naţională are cele mai multe goluri marcate şi a fost transferat pe o sumă record pentru Liga I. Când a ajuns în Belgia nu am înţeles ce voiau de la el, el marca şi când era rezervă şi tot erau nemulţumiţi. Prea mare presiune şi pe el, trebuie lăsat să joace" e de părere noul fotbalist al lui FC Argeş. 
 
Şi Tătăruşanu a schimbat echipa în mercato. A ajuns la Lyon o echipă cu mult mai multe pretenţii decât Nantes, formaţia pe care a părăsit-o portarul român. 
 
 "Tătă joacă de ceva ani în străinătate acum a mers la o echipă cu tradiţie în Franţa şi sper să apere şi să aibă evoluţii cât mai bune" îl încurajează Prepeliţă pe fostul său coechipier. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: tătăruşanustanciuchipiuprepeliţăanderlecht 

viewscnt
Articole similare