Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Preşedintele de la Turris despre reţinerea lui Marius Baciu: "Jucătorii erau speriaţi. Mascaţii au trecut cu armele printre ei"

EXCLUSIV | Preşedintele de la Turris despre reţinerea lui Marius Baciu: "Jucătorii erau speriaţi. Mascaţii au trecut cu armele printre ei"

Liga 2

Comentarii

Mădălin Ioniţă, preşedintele clubului Turris Turnu Măgurele, a vorbit la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, despre evenimentele de miercuri, în caer a fost implicat Marius Baciu, reţinut de autorităţi imediat după meciul cu

"La vreo 2-3 ore a ieşit avocatul afară şi a spus că nu este implicat în mafia pariurilor, nu se pune problema de vreun meci, ceva. Doar că are o reclamaţie, de la un părinte al unui copil. Îl aştept mâine la antrenament. În momentul în care voi primi un act oficial, să îmi spună Parchetul ce şi cum, atunci hotărăsc dacă mai rămâne Marius Baciu sau nu mai rămâne. Jucătorii erau speriaţi, se uitau unii la alţii, nu mai înţelegeau nimic. Mascaţii au trecut cu armele printre ei... Mâine luăm şi măsuri, dacă este nevoie. Dacă nu este nevoie, mergem înainte şi ne luptăm pentru primele locuri", a declarat conducătorul de la Turris. 

Tehnicianul Marius Baciu a declarat, miercuri, la ieşirea de la audierile de la Parchet, că a fost pus într-o situaţie jenantă după reclamaţia unui părinte de la Daco-Getica, fosta sa echipă.

La finalul partidei din Colentina, trupele speciale, echipate cu veste antiglonţ şi mandat, l-au reţinut pe antrenorul de la Turris Turnu Măgurele. 

Sportul Snagov, echipă din zona retrogradării, a condus cu 2-0 la pauză, însă formaţia nou-promovată din Liga a 3-a a egalat în minutul 67. Victoria a venit după ce Ciobanu a egalat în minutul 81, iar Voicu a marcat golul decisiv în minutul 86. 

Afla mai multe despre: marius baciuturris turnu magurele 

viewscnt
Articole similare