Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exclusiv | Prima decizie a lui Daniel Pancu la Politehnica Iaşi! Care este jucătorul pe care tehnicianul vrea să îl păstreze cu orice preţ

Exclusiv | Prima decizie a lui Daniel Pancu la Politehnica Iaşi! Care este jucătorul pe care tehnicianul vrea să îl păstreze cu orice preţ

CSM Poli Iași

Comentarii

Daniel Pancu, noul antrenor al Politehnicii Iaşi, a explicat la Telekom Sport care sunt jucătorii pe care se va baza în sezonul următorul.

Tehnicianul şi-a exprimat respectul faţă de nume grele din vestiarul ieşenilor precum Andrei Cristea (36 de ani), Cosmin Frăsinescu (35 de ani) şi Marius Mihalache (35 de ani). Pancu susţine că are nevoie de aceşti fotbalişti în sezonul următor pentru că au un cuvânt de spus în vestiar şi pentru că au dus greul Iaşului în ultimele sezoane.

Daniel Pancu îşi doreşte foarte mult să îl oprească la echipă pe mijlocaşul stânga Michael Omoh (28 de ani) . Pancu a spus că aşteaptă un răspuns de la el în privinţa prelungirii contractului.

”În momentul de faţă sunt 12 jucători sub contract. A fost ca o dorinţă a mea personală, în primul rând să se discute cu Andrei Cristea, cu Cosmin Frăsinescu şi cu Mihalache. Jucători care au dus greul la Politehnica în ultimele sezoane. Sunt jucători care au ajuns la o vârstă şi au parte de tot respectul meu, jucători de care am nevoie în vestiar.

După care un alt jucător pe care mi-l doresc foarte mult dintre cei care nu mai au contract, este Omoh, la fel Lukasen, care şi-a manifestat intenţia de a nu mai continua în România, la Omoh aşteptăm un răspuns.”, a declarat Daniel Pancu, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Michael Omoh este un mijlocaş stânga nigerian. A fost adus în ianuarie 2020 la Poli Iaşi iar de atunci a reuşit să înscrie pentru moldoveni patru goluri şi să le ofere colegilor săi două pase decisive în 21 de partide, în toate competiţiile.

Omoh valorează, conform Transfermarkt, 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: daniel pancupoli iasi 

viewscnt
Articole similare