Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima declaraţie a lui Leo Grozavu după ce a negociat cu Dinamo: "Da, este adevărat"

EXCLUSIV | Prima declaraţie a lui Leo Grozavu după ce a negociat cu Dinamo: "Da, este adevărat"

Dinamo București

Comentarii

Leo Grozavu a confirmat pentru Telekom Sport faptul că a fost contactat de oficialii din Ştefan cel Mare. Dinamo i-ar fi propus un contract pe un an cu opţiune pentru încă un sezon.

Antrenorul este pe lista celor care ar putea să îi urmeze lui Eugen Neagoe pe banca roş-albilor. 
 
"Da, este adevărat. Sunt în discuţii cu Dinamo. Nu am semnat nimic deocamdată. Eu nu îmi doresc neapărat să fiu antrenorul lui Dinamo. Marea mea dorinţă este să fac ceva pentru Dinamo. Dacă va fi să semnez, obiectivul clubului, dar şi al meu, va fi calificarea în play-off. Le transmit fanilor că Dinamo este în inima mea şi sper ca echipa să revină acolo sus, unde îi este locul" a declarat Leo Grozavu în exclusivitate pentru Telekom Sport. 
 
”Am avut discuţii cu Florin, sigur că nu pot spune, au fost multe discuţii, vis a vis de tot felul, că atunci când preiei o echipă nu merge totul pe repede înainte. Mai ales când vii la un club ca Dinamo. Nu pot să semnez pe genunchi. Trebuie să lei iei în calcul pe toate. Am discutat despre lot, am discutat despre multe lucruri. Eu aşa cred că se fac lucrurile. Nu pot pe repede înainte. Dacă venea Grozavu astăzi, ce putea să facă Grozavu într-o zi? Să vină să ia contact cu jucătorii, să se uite strâmb la el? Sau el la ei? Şi mâine să fie pe bancă ca ce? ca vreun salvatore dela patria?Nu am bagheta magică şi nu cred că o are nimeni ca să poată să rezolve într-o zi şi să facă o echipă să joace şi să câştige împotriva CFR-ului.

Puteam să primesc un draft prin email şi vedeam despre ce e vorba. Că nu prea am avut ce negocia.  ce să negociez? Veneam într-o situaţie în care era destul de dificil. Nu vin la Dinamo o lună de zile să iau un salariu şi să mai iau o primă sau două, după care să plec acasă mulţumit, ”bă, n-am reuşit, asta e”. Eu vreau să reuşesc. Eu d-asta veneam la Dinamo, să reuşesc.

Eu din ce simt, cred că au căzut definitiv.  Acum eu mai mult nu pot spune, eu vă spun părerea mea. Am renunţat la foarte multe lucruri. Pentru că îmi doream, chiar îmi doream. Nu vreau chiar în orice condiţii. Am vrut să mă simt mai mult dorit de toată lumea. Era foarte important pentru mine lucrurl ăsta. Nu a fost chestie financiară, toate au căzut până la urmă. Niciodată nu o să mă cheme pe mine Dinamo când e bine” a mai spus Leo Grozavu într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport.
 
Eugen Neagoe i-a condus pe câini în primele două etape ale acestui sezon, iar evenimentul nefericit de duminică l-a făcut să renunţe pentru moment la antrenorat. Pentru meciul cu CFR Cluj, de pregătirea echipei se ocupă secundul Sebastian Moga. În afara lui Grozavu, au mai fost contactaţi pentru a ajunge în Ştefan cel Mare, Dario Bonetti, Devis Mangia şi Viorel Moldovan.  
 
 
 
 

Afla mai multe despre: grozavudinamonegocierineagoe 

viewscnt
Articole similare