Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima echipă din Liga 1 care e gata să-şi lase fotbaliştii la Jocurile Olimpice, cu naţionala României! Dezvăluirea lui Nicolae Dică

EXCLUSIV | Prima echipă din Liga 1 care e gata să-şi lase fotbaliştii la Jocurile Olimpice, cu naţionala României! Dezvăluirea lui Nicolae Dică

Jocurile olimpice

Comentarii

Naţionala de tineret s-a calificat la Jocurile Olimpice 2020, iar competiţia de la Tokyo se va desfăşura în perioada în care echipele româneşti vor juca în preliminariile cupelor europene. Nicolae Dică (39 de ani) a dezvăluit, în direct la Telekom Sport, că Viitorul e prima echipă din Liga 1 care a fost de acord să cedeze jucătorii la echipa naţională în cazul în care vor fi convocaţi.

Programul preliminariilor cupelor europene se va suprapune, în vară, cu Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar acest lucru va încurca echipele din Liga 1 care vor lua startul în Europa. Nu toţi jucătorii care vor fi convocaţi vor şi merge în Japonia, pentru că şi cluburile au nevoie de ei, dar, conform lui Nicolae Dică, Viitorul e prima echipă din Liga 1 care e gata să lase toţi jucătorii care vor fi convocaţi sub tricolor.

"Am auzit că Viitorul o să dea jucătorii. Sunt echipe care or să dea jucătorii. Acum, dacă vrei cinci jucători de la Steaua, poate zice nu îţi dăm cinci, îţi dăm trei sau doi. Îmi aduc aminte cum a fost un cantonament de-ăsta cu echipa naţională, când eram cu Costel Gâlcă, cu Iordănescu antrenor la echipa naţională. A cerut în iarnă vreo 4-5 jucători. S-a ajuns la concluzia să dea doi jucători", a spus Nicolae Dică, marţi seara, în direct la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport.

Nicolae Dică este unul dintre colaboratorii lui Mirel Rădoi în mandatul fostului căpitan din Ghencea la echipa naţională mare a României.

Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfăşoară în perioada 24 iulie 2020 - 9 august 2020. De partea cealaltă, preliminariile cupelor europene iau startul în perioada 23 iunie - 27 august.

Afla mai multe despre: nicolae dicajocurile olimpiceliga 1viitorul 

viewscnt
Articole similare