Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima măsură luată de Dinamo. Revine în Ştefan cel Mare! ”Marţi face vizita medicală”

EXCLUSIV | Prima măsură luată de Dinamo. Revine în Ştefan cel Mare! ”Marţi face vizita medicală”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut categoric la debutul lui Eugen Neagoe, scor 0-5 cu Viitorul Constanţa, în ultima partidă a etapei I a Ligii I. A fost un meci marcat de incidente.

La scurt timp după încheierea meciului, Telekom Sport a aflat că la Dinamo s-a luat deja o primă măsură după umilinţa suferită la Ovidiu.

Formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare cheamă înapoi un fotbalist adus de Mircea Rednic, dar renegat iniţial de noua conducere tehnică. Este vorba despre Reda Jaadi, fotbalist care în sezonul trecut a marcat un gol în 14 meciuri jucate pentru Dinamo. Jaadi s-a pregătit separat la Săftica alături de fratele său şi de grecu Papazoglou, însă între timp a primit vestea că trebuie să se prezinte marţi pentru efectuarea vizitei medicale.

”Reda a fost invitat să efectueze vizita medicală în cursul zilei de marţi. Un club ca Dinamo nu putea pierde atât de uşor un fotbalist foarte bun ca Jaadi. Poate că nu ştiau că au un jucător de o asemenea calitate la dispoziţie, dar cred că este timpul să privim înainte, în loc să privim înapoi” a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sprot, Karim Mejjati, impresarul lui Reda Jaadi.

Fratele său şi-a găsit echipă. A semnat cu formaţia care îl doreşte pe Mircea Rednic

Nabil Jaadi, fratele lui Reda a bifat şi el 8 meciuri în sezonul trecut la Dinamo. Dar afară de noua conducere tehnică a echipei, Nabil (23 de ani) şi-a găsit echipă.

El va juca în Maroc, la Raja Casablanca, formaţie care îl curtează insistent şi pe Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Nabil şi Reda de la Dinamo.

Afla mai multe despre: reda jaadidinamo bucurestimircea rednic 

viewscnt
Articole similare