Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima ofertă pentru MM Stoica! Anunţ surprinzător: "E un foarte bun conducător. Am nevoie de un om ca el, putem colabora"

EXCLUSIV | Prima ofertă pentru MM Stoica! Anunţ surprinzător: "E un foarte bun conducător. Am nevoie de un om ca el, putem colabora"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei FC Argeş, Nicolae Dică, a mărturisit, joi, că ar avea nevoie de un om ca Mihai Stoica la club şi nu exclude o posibilă nouă colaborare cu fostul director sportiv al FCSB-ului.

Deşi cei doi nu s-au despărţit în condiţii bune, Nicolae Dică încă îl apreciază pe Mihai Stoica şi are doar cuvinte de laudă pentru fostul oficial al FCSB-ului, într-un moment dificil pentru el.

"MM este un foarte bun conducător, ştie foarte mult fotbal. Din discuţiile pe care le aveam cu el înainte să ajung la Steaua, dar şi după vedeam lucrurile în acelaşi fel. Eu atunci nu am înţeles ceea ce a spus el despre mine. În particular nu aveam aceste discuţii, în care să îmi spună că sunt într-un fel sau altul.

E un om important pentru o echipă de fotbal, dacă el va ajunge în altă parte. Niciodată nu se ştie cum pot să mai lucrez cu el, nu ştiu. Vom vedea dacă va fi vreodată.

Eu la FC Argeş aş avea nevoie de un om ca MM Stoica. Ştie fotbal, poţi să colaborezi  cu el şi ştii că ai ce învăţa de la o asemenea persoană", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Gigi Becali, după plecarea lui Dică de la FCSB: "MM mi-a zis că nu avem antrenor"

Anunţul lui Dică este cu atât mai surprinzător cu cât Gigi Becali afirma că fostul director sportiv al FCSB, Mihai Stoica, l-a avertizat de mai multe ori că Nicolae Dică nu este un antrenor bun. "Mi-a zis tot timpul: <Băi, Gigi, nu avem antrenor>", a spus Becali, după plecarea lui Dică de la FCSB.

Afla mai multe despre: dica 

viewscnt
Articole similare