Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Prima reacţie a CFR-ului după eşecul de la Glasgow: ”Au fost mult mai motivaţi decât noi!”

EXCLUSIV Prima reacţie a CFR-ului după eşecul de la Glasgow: ”Au fost mult mai motivaţi decât noi!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR a fost învinsă de Celtic Glasgow, scor 2-0 în deplasare. Campioana Scoţiei s-a impus într-un meci spectaculos, transmis de Telekom Sport.

După meci, Bogdan Mara, directorul sportiv al clubului clujean a declarat că formaţia lui Neill Lennon a fost echipa mult mai motivată joi seara: ”Eram convinşi că Celtic era dornică de revanşă, că va fi extrem de motivată. Poate în primul meci nu ne-au luat în calcul şi nu au considerat că nu suntem un adversar pe măsură. Au fost mult mai motivaţi decât noi şi au făcut un meci mult mai bun, nu ne-au dat nicio şansă. Noi am reuşit să facem o minune atunci. Un meci extraordinar al nostru, nişte reuşite senzaţionale” a spus Bogdan Mara.

Dan Petrescu a avut mari probleme înainte de acest meci. Întrebat dacă şi alţi oameni din staff-ului CFR-ului au avut aceleaşi probleme, Mara a replicat: ”Din păcate, au mai existat câteva cazuri, nu ştiu din ce cauză. Au fost doi jucători şi din staff-ul tehnic cu mici probleme, dar Dan a avut cea mai mare problemă. Totuşi, lipsa lui de la antrenamente şi nefiind în starea cea mai bună cred că a afectat puţin şi jucătorii.” a încheiat Mara.

Afla mai multe despre: bogdan maracfr cluj 

viewscnt
Articole similare