Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a LPF după cazul de coronavirus de la Dinamo! Ce se întâmplă cu meciul împotriva Chindiei Târgovişte

EXCLUSIV | Prima reacţie a LPF după cazul de coronavirus de la Dinamo! Ce se întâmplă cu meciul împotriva Chindiei Târgovişte

Dinamo București

Comentarii

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a confirmat cazul de coronavirus de la Dinamo. Acesta susţine că programarea meciurilor lui Dinamo depinde de ancheta epidemiologică efectuată de DSP.

Primul caz de coronavirus în fotbalul românesc, descoperit la Dinamo

Contactat de Telekom Sport, Justin Ştefan a confirmat cazul magazinerului infectat cu COVID-19 şi a susţinut că acesta nu a luat contact cu jucătorii. 

În plus, progaramarea meciurilor lui Dinamo, din play-out, depinde de finalizarea anchetei epidemiologice: "Campionatul merge mai departe. Cazul respectiv nu e din rândul jucătorilor. Nu e un caz din rândul jucătorilor sau din staff-ul medical, suntem în contact cu clubul Dinamo. Am fost informaţi că medicul clubului încearcă să ia contact cu DSP, iar DSP, care e competentă, va lansa o anchetă epidemiologică. În cadrul anchetei epidemiologice, se vor stabili persoanele, care au luat contact. Contact apropiat! E foarte important. 

Pâna la momentul finalizării anchetei epidemiologice, clubul nu poate fi programat! Nu există un termen legal pentru finalizarea anchetei epidemiologice.

Variantele pentru Dinamo sunt: se finalizează până la momentul programării meciului, prima varianta, şi se joacă. Nu se finalizează ancheta epideomilogică şi se amână meciul. Se finalizează ancheta şi se stabilesc cei cu care a luat contact, iar meciul intră la reprogramare. Dacă se stabileşte mai devreme că jucătorii au avut contact cu persoana respectivă, aceştia intră în izolare 14 zile şi partida nu se mai poate disputa.

Până la momentul finalizării anchetei epidemiologice, nu se programează partida", a transmis Justin Ştefan pentru Telekom Sport.  

Blestem la Dinamo! După rezultatele slabe, a apărut şi un caz de coronavirus

O informaţie-şoc a apărut în această dimineaţă. Dinamo are în cadrul echipei un caz de infectare cu coronavirus. Este vorba despre magazinerul echipei şi acum urmează să se facă o anchetă epidemiologică. În funcţie de rezultatul anchetei se va decide dacă Dinamo - Chindia se va juca sau va fi amânat.

Din informaţiile Telekom Sport, ieri dimineaţă (n.r. miercuri) au fost testaţi toţi angajaţii lui Dinamo. Pentru jucători a fost al patrulea test pentru coronavirus, însă până acum toate au ieşti negative. Rezultatele testelor au venit în această dimineaţă şi cei de la Dinamo au avut în şoc: magazinerul echipei a ieşit pozitiv. Din fericire, toate celelate teste pentru COVID-19 au ieşit negative.

Oficialii lui Dinamo au reacţionat imediat, l-au izolat pe magazinerul echipei într-o cameră de la stadion şi restul echipei a plecat la Săfitca. De asemenea, Adi Mihalcea a suspendat antrenamentul care ar fi trebuit să se dispute în această dimineaţă.

Declaraţii surprinzătoare făcute de Florin Prunea după cazul de coronavirus de la Dinamo

Afla mai multe despre: justin stefandinamodinamo coronavirus 

viewscnt
Articole similare