Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Belu după ce a fost dat afară de Astra: "Are legătură cu faptul că am semnat cu FCSB"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Belu după ce a fost dat afară de Astra: "Are legătură cu faptul că am semnat cu FCSB"

FCSB

Comentarii

Imediat după înfrângerea de pe terenul liderului CFR Cluj, oficialii Astrei au decis să renunţe la serviciile lui Claudiu Belu. Fundaşul a vorbit pentru Telekom Sport şi a dezvăluit că această decizie a fost luată, în mare măsură, în urma contractului pe care l-a semnat cu FCSB.

Claudiu Belu a refuzat prelungirea contractului cu Astra Giurgiu şi a semnat cu FCSB. În urma acestor decizii, oficialii giurgiuvenilor au renunţat la serviciile fundaşului dreapta.

"Am mers în program cu echipa, era normal, mai aveam contract cu ei, am încercat să ajut la CFR, din păcate nu s-a putut, a ieşit meciul aşa cum a ieşit şi am dat o declaraţie după meci în numele grupului, o declaraţie corectă, iar a doua zi s-a luat decizia de comun acord să nu mai continuăm împreună. Am zis că avem încă restanţă două luni şi ceva şi, în cazul în care vom face din nou 3 luni, probabil se vor întâmpla din nou aceleaşi decizii ale grupului, cum s-au întâmplat şi înainte de a fi plătiţi o lună.

Nu am venit eu cu ideea sau nu eu am decis eu să nu ne antrenăm, a fost o decizie a grupului. Nu numai eu nu aveam bani, toată lumea nu avea bani şi a fost o decizie luată împreună. Eu am vorbit cu impresarul meu, care luase legătura cu patronul clubului şi au hotărât că e mai bine aşa, decât să ajungem încă vreo două luni de zile la alte probleme. Vă daţi seama că, în proporţie de 90%, are legătură cu faptul că eu am semnat cu FCSB, pentru că, dacă prelungeam cu Astra şi eram în continuare jucătorul lor, probabil nu se ajungea la asemenea discuţii" , a declarat Claudiu Belu pentru Telekom Sport.

  • Declaraţia dată de Belu după meciul cu CFR: "Au fost trei luni grele pentru noi, zi de zi este greu din ianuarie, vă daţi seama, e complicat. Eu mai am răbdare, mai am puţin şi voi termina contractul. Nu ştiu colegii cum sunt. Eu sunt profesionist, dar asta este. Ce să faci, decât să stai acasă, asta este"
  • 1 milion de euro este cota lui Belu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: belufcsbsteauaastra 

viewscnt
Articole similare