Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Bogdan Mara după ce a apărut informaţia că va fi dat afară de la CFR Cluj

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Bogdan Mara după ce a apărut informaţia că va fi dat afară de la CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Bogdan Mara susţine că patronul lui CFR Cluj nu i-a transmis că va fi dat afară. Directorul sportiv al campionei României ar fi picat în dizgraţia lui Neluţu Varga.

Bogdan Mara şi Marius Bilaşco n-ar mai fi pe placul lui Neluţu Varga, scrie Fanatik.ro. Cei doi ar urma să fie destituiţi de la CFR Cluj, din cauza unor lucruri care n-ar fi fost pe placul lui Neluţu Varga. Contactat de Telekom Sport, Bogdan Mara spune că nu are vreo informaţie despre vreo astfel de situaţie: ”Nu am văzut această informaţie, nu ştiu nimic despre o asemenea hotărâre, nu am fost anunţat”, a declarat Bogdan Mara pentru Telekom Sport.

Nemulţumirile lui Neluţu Varga ar porni de la unele transferuri făcută de cei doi, care s-au dovedit prea costisitoare pentru club. Printre transferurile nereuşite este cel al lui Pelayo Novo, care a fost dat afară de Dan Petrescu după doar două luni, fără măcar să debuteze.

Ape agitate la CFR Cluj. Cum a fost dat afară Alin Minteuan

Pauza impusă de pandemia de coronavirus a produs tensiuni la CFR Cluj. Alin Minteuan, secundul lui Dan Petrescu, a fost dat afară după ce a refuzat să semneze amânarea primelor pe care trebuia să le încaseze. Ulterior, între Alin Minteuan şi Dan Petrescu a avut loc un schimb dur de replici, în care fiecare a acuzat lipsa caracterului.

De asemenea, nici George Ţucudean nu mai este pe placul lui Dan Petrescu. Atacantul de 29 de ani mai are contract până în vară, dar Dan Petrescu n-a făcut eforturi pentru prelungirea lui. Cei doi s-ar afla în conflict după un episod în care atacantul ar fi fost înjurat de Dan Petrescu, în timpul unui meci. În plus, nici Ţucudean nu a fost de acord cu amânarea primelor.

 

Afla mai multe despre: bogdan mara 

viewscnt
Articole similare