Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Cristi Balaj, după suspendarea provizorie primită de Pîrvulescu: "Vorbim de injecţii intravenoase, este o metodă interzisă"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Cristi Balaj, după suspendarea provizorie primită de Pîrvulescu: "Vorbim de injecţii intravenoase, este o metodă interzisă"

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul Academicii Clinceni, Paul Pîrvulescu, a fost suspendat provizoriu începând cu data de 3 iunie. ANAD a luat decizia după ce fotbalistul a declarat că a făcut terapie cu injecţii în venă.

Acum, Pîrvulescu nu mai are voie să participe la antrenamentele echipei sale, să mai intre în contact cu jucătorii şi cu oficialii sau să mai ajungă în vestiar.

"Un jucător care în presă a declarat că a folosit o metodă interzisă şi anume injecţiile intravenoase care intră sub incidenţa M2 şi aşa cum v-am spus în repetate rânduri, de fiecare dată când avem informaţii, suspiciuni, declaraţii cum că o persoană a încălcat reglementările antidoping, noi o trimitem la Departamentul Investigaţii.

Îmi este greu să spun în acest moment dacă el va fi găsit sau nu vinovat, există prezumţia de nevinovăţie, doar că aşa cum am văzut şi în presă anumite întrebări care apar, de ce el trebuie această perioadă de gestionare a cazului până se demonstrează dacă este sau nu vinovat.

De ce el trebuie să fie suspendat provizoriu? Răspunsul este simplu: ne obligă codul. Codul spune că atunci când un sportiv este notificat pentru că are anumite suspiciuni de încălcare a reglementărilor antidoping sub procedura capitolului M2 şi vorbim despre injecţii intravenoase, automat apare şi suspendarea provizorie" , a declarat preşedintele ANAD, Cristian Balaj, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: balaj 

viewscnt
Articole similare