Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Prima reacţie a lui Denis Haruţ după transferul la FCSB: ”Vreau să văd actele pe care trebuie să le semnez!” Ce spune despre eventualele critici ale patronului

EXCLUSIV Prima reacţie a lui Denis Haruţ după transferul la FCSB: ”Vreau să văd actele pe care trebuie să le semnez!” Ce spune despre eventualele critici ale patronului

FCSB

Comentarii

Denis Haruţ a vorbit pentru Telekom Sport despre transferul la FCSB

FCSB continuă campania de achiziţii. După transferul lui Risto Radunovic de la Astra, echipa lui Gigi Becali a mai reuşit o mutare pe piaţa de mercato. Formaţia roş-albastră a obţinut acordul FC Botoşani pentru transferul lui Denis Haruţ.

În direct la Telekom Sport, Marius Croitoru, antrenorul echipei moldave, a anunţat că în momentul de faţă lipseşte doar semnătura lui Haruţ de pe contractul cu FCSB pentru ca transferul să se realizeze. Vineri seara, noul jucător al FCSB-ului a vorbit despre transferul său la formaţia patronată de Gigi Becali, dar şi despre aşteptările pe care le are.

Haruţ s-a declarat nerăbdător să semneze contractul cu FCSB: ”Sunt în cantonament cu FC Botoşani. Aştept să văd actele pe care trebuie să le semnez, apoi vom vedea ce urmează. Este un pas înainte în cariera mea, sper să fie totul bine şi să-mi demonstrez valoarea şi calităţile” a explicat Haruţ.

Gigi Becali a anunţat deja că Haruţ va evolua ca fundaş central: ”Am jucat mai multe posturi, dar cel mai bine mă simt ca fundaş central. Cred că am jucat 15-16 meciuri ca fundaş central, anul trecut şi anul acesta. Eram într-o perioadă mai puţin favorabilă, am stat o perioadă de timp, dar am trecut peste şi lucrurile au mers bine. Mă bucur de ceea ce trăiesc acum, nu mai contează trecutul. Eu am avut mereu încredere în mine şi mă bucur că am avut această putere”

Noul fundaş de la FCSB a mărturisit că au existat şi alte oferte pentru el: ”Au mai existat oferte pentru mine şi din ţară şi din străinătate. Nu pot să spun de unde. Am discutat şi cu Marius Croitoru şi cu familia mea, iar decizia mea a fost aceasta. Eu am foarte multă încredere în mine, nu mă duc cu teamă la FCSB şi sunt foarte ambiţios. Nu mă gândesc la criticile patronului, nu am această problemă” a mărturisit Denis Haruţ, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

În ceea ce priveşte suma de transfer, FCSB va plăti o sumă cuprinsă între 800.000 şi un milion de euro pentru transferul lui Denis Haruţ. Fundaşul dreapta, care poate juca şi fundaş central, este unul dintre tinerii cu potenţial din Liga 1, o mutare cum FCSB a obişnuit să facă în ultimii ani, de când a preluat modelul lui Gică Hagi.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Denis Haruţ în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 4 - patru selecţii şi un gol a strâns Denis Haruţ la naţionala U21 a României până în prezent

Afla mai multe despre: denis haruţfcsb 

viewscnt
Articole similare