Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Edward Iordănescu după declaraţiile lui Djokovic: "Am ezitat să merg atunci la CFR Cluj" VIDEO

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Edward Iordănescu după declaraţiile lui Djokovic: "Am ezitat să merg atunci la CFR Cluj" VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, Damjan Djokovic a dezvăluit, în presa din Olanda, că Edward Iordănescu a fost demis de la CFR Cluj, după ce nu a ascultat ordinele patronului ardelenilor la un meci din preliminariile Ligii Campionilor.

În vara anului 2018, Edward Iordănescu a preluat-o pe CFR Cluj, a câştigat Supercupa României, însă a fost demis după doar trei meciuri petrecute pe banca tehnică a ardelenilor.

După mai bine de un an şi jumătate de la partida cu suedezii de la Malmo, meciul care i-a fost fatal antrenorului, Damjan Djokovic a surprins cu o declaraţie oferită în presa internaţională. Mijlocaşul CFR-ului a dezvăluit că Edward Iordănescu a fost dat afară, după ce a ignorat ordinele venite din tribună la meciul cu Malmo.

Imediat după declaraţiile lui Djokovic, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre plecarea sa de la CFR Cluj.

"Este o amintire mai puţin plăcută din cariera mea, este o rană care s-a închis, în linii mari. A fost pentru prima dată când am fost îndepărtat de la un club, dacă am mai plecat din alte părţi înainte de încetarea contractului, a fost doar decizia mea. Atunci a fost primul moment când mie mi s-a încetat unilateral contractul.

Eu ştiu doar că am ezitat foarte mult să merg atunci, pentru că aveam informaţiile mele şi aveam şi o soluţie interesantă din Turcia prin intermediul unui impresar care se ocupa de acele discuţii. Toate aceste lucruri m-au făcut să ezit, poate a fost şi o premoniţie, dar nu mai contează. S-a întâmplat, n-am avut nici cea mai mică şansă să reuşesc ceva bun acolo, chiar dacă am început cu o victorie şi am câştigat Supercupa României la Craiova. Când stai doar trei meciuri într-un loc, e greu să faci chiar şi o analiză.

S-a terminat, nu mă uit în urmă, mă bucur că am ales Gaz Metan după plecarea de la CFR, am atins obiective importante, câştigarea play-out-ului, în sezonul trecut, calificarea în play-off, în actuala stagiune, cea mai lungă serie de meciuri fără înfrângere, cea mai lungă serie de victorii consecutive" , a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare