Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Fortes după semnarea contractului cu Universitatea Craiova: ”Am şansa să mă lupt la titlu”

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Fortes după semnarea contractului cu Universitatea Craiova: ”Am şansa să mă lupt la titlu”

Superliga

Comentarii

Atacantul Carlos „Predator” Fortes a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 3 ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

”A fost o perioadă dificilă pentru mine pentru că nu am putut să mă antrenez normal cu echipa Gaz Metan. Toată lumea ştie care a fost situaţia mea... Dar mă bucur că într-un final totul s-a rezolvat şi că am rămas în România.  La Craiova am şansa să lupt pentru titlu şi mi se pare extraordinar. Craiova are cei mai frumoşi şi fanatici fani. Sunt nerăbdător să joc pe un stadion plin. E momentul să luptăm şi să câştigăm cât mai multe meciuri. Craiova joacă cel mai frumos fotbal din Liga 1”, a spus Fortes pentru Telekom Sport.

Născut pe data de 9 noiembrie 1994 la Lisabona, Fortes este un fotbalist de picior drept şi are o înălţime de 1,88 m.

Carlos Fortes a izbutit până în acest moment să marcheze de cinci ori şi să ofere două pase decisive în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaş, fiind unul dintre remarcaţii sezonului. 

El va evolua la Craiova cu tricoul cu numărul 29.

 

Afla mai multe despre: u craiovafortesliga 1,  

viewscnt
Articole similare