Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Gabi Tamaş după plecarea de la Astra! "Am mai multe oferte din ţară şi din străinătate"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Gabi Tamaş după plecarea de la Astra! "Am mai multe oferte din ţară şi din străinătate"

Astra Giurgiu

Comentarii

Gabi Tamaş (36 de ani) a confirmat, pentru Telekom Sport, despărţirea de Astra, club cu care se înţelesese în privinţa prelungirii contractului până la finalul acestui sezon.

Gabi Tamaş anunţă că e căutat de mai multe cluburi

Fundaşul central al Astrei s-a despărţit de clubul din Giurgiu, la doar o săptămână după ce se înţelesese cu oficialii clubului în privinţa prelungirii înţelegerii până la finalul acestui sezon, odată cu antrenorul Bogdan Andone. 

La acel moment, Gabi Tamaş îşi anunţase clubul că nu mai e dispus să continue la club şi din sezonul următor, iar vestea venită joi a fost una surprinzătoare. 

La scurt timp după ce Telekom Sport a anunţat despărţirea lui Gabi Tamaş de Astra, fundaşul central a oferit o primă reacţie. Apărătorul a confirmat informaţia şi a anunţat că în următoarele zile va semna cu un club din România sau din străinătate:

"Da, am reziliat contractul cu Astra. Am mai multe oferte din ţară şi din străinătate în acest moment. Zilele următoare voi lua o decizie şi vă anunţ cu cine am semnat", a declarat fostul fundaş al Astrei pentru Telekom Sport. 

Gabi Tamaş a cucerit un titlu în România, cu FCSB, şi trei Cupe ale României, una cu FCSB şi două cu Dinamo. De asemenea, a mai cucerit Supercupa României cu Dinamo. 

De-a lungul carierei a mai jucat la: Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR Cluj, Doncaster, Watford, Cardiff şi Hapoel Haifa. 

 

Afla mai multe despre: gabi tamasastra,  

viewscnt
Articole similare