Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Gică Hagi după calificarea tineretului: "Va fi o generaţie mai bună ca a noastră"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Gică Hagi după calificarea tineretului: "Va fi o generaţie mai bună ca a noastră"

Echipa națională

Comentarii

Gheorghe Hagi a salutat din tribunele stadionului Ilie Oană calificarea naţionalei de tineret la CE din 2019. Regele a revenit în aceste zile lângă echipele naţionale ale României după 4 ani şi jumătate de absenţă.

Gică Hagi a vorbit la doar un sfert de oră de la terminarea partidei de la Ploieşti pentru Telekom Sport. Managerul Viitorului era mai optimist ca niciodată în privinţa viitorului naţionalei sub 21 de ani a României. 
 
"Au mult talent, cum am avut şi noi, sunt băieţi serioşi, ştiu fotbal, au personalitate, nu au complexe. O să se creeze o nouă generaţie mai bună ca a noastră, acest turneu final este o mare experienţă, noi nu am avut-o. Au avut o grupă grea, pot să îşi construiască un viitor extraordinar, să aibă o performanţă mai mare ca a noastră. Va fi o generaţie mai bună ca a noastră, e un grup enorm de mare, o să îi tragă după ei pe cei care vin din spate" a spus Hagi. 
 
Ianis Hagi a reuşit al doilea gol în această campanie de calificare. Ambele reuşite au fost de excepţie. Astăzi decarul tineretului a înscris superb din lovitură liberă. 
 
"E calitatea lui, a arătat-o de când era mic, una dintre calităţile lui deosebite este că bate foarte bine loviturile libere, mă bucur că am un băiat şi joacă fotbal" a adăugat Regele. 
 
Meritele selecţionerului Rădoi sunt scoase în evidenţă şi de Gică Hagi. 
 
"Fantastic să continue munca extraordinară a lui Isăilă, în scurt timp a gestionat foarte bine lucrurile, eu cred că a adus personaliate foarte multă la echipă, linişte, lucruri foarte bune" a comentat  Hagi.
 
 
 
 

Afla mai multe despre: hagiromâniau21 

viewscnt
Articole similare