Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Gică Popescu după ce a mers în Belgia pentru a perfecta transferul lui Ianis la Genk. De ce Hagi jr. a ales această ofertă: ”Nu l-au interesat banii”

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Gică Popescu după ce a mers în Belgia pentru a perfecta transferul lui Ianis la Genk. De ce Hagi jr. a ales această ofertă: ”Nu l-au interesat banii”

Superliga

Comentarii

Gică Popescu a fost rezervat în declaraţii, când a fost întrebat despre transferul lui Ianis Hagi la Genk, deşi fostul căpitan al Barcelonei a fost surprins în Belgia, pentru a negocia mutarea. Telekom Sport a anunţat în exclusivitate că Ianis Hagi se va transfera la Genk.

Joi seară, delegaţia Viitorului formată din Ianis Hagi, Gică Hagi, George Ogăraru şi Gică Popescu a fost fotografiată pe un aeroport de lângă Bruxelles. Gică Popescu a recunoscut că se află în Belgia pentru transferul lui Ianis la Genk, dar nu vrea să dea verdicte până când contractele nu vor fi semnate.

Popescu susţine că Ianis a ales această ofertă, deoarece antrenorul lui Genk l-a dorit foarte mult şi-l vede jucător de bază în viitorul sezon. Preşedintele Viitorului a mai dezvăluit că Genk a fost prima echipă care a făcut o ofertă concretă pentru Ianis, înainte de EURO 2019:

”(Sunt lucrurile rezolvate? V-aţi înţeles?) Am venit pentru a continua negocierile. Deocamdată, nu e nimic semnat. Anumite lucruri trebuie puse la punct. Cât timp nu sunt lucrurile clare şi semnăturile pe contracte, totul e relativ. (E real că antrenorul lui Genk îl vrea cu tot dinadinsul?) Ca mulţi alţi antrenori din Europa care şi l-au dorit foarte mult pe Ianis în această vară. Probabil ăsta e şi motivul pentru care suntem aici, proiectul care îl are pe Ianis în centrul atenţiei. Antrenorul şi l-a dorit enorm pe Ianis în echipă. Interesul lor e de foarte mult timp, înainte de Campionatul European. A fost primul club care l-a dorit pe Ianis.

E un proiect sportiv care lui Ianis i-a plăcut foarte mult. Ceea ce e de remarcat e că Ianis nu s-a uitat niciodată la partea financiară şi a dorit să aleagă proiectul sportiv care să-i ofere posibilitatea să crească în continuare. Discutăm şi în seara asta. Sper ca mâine (n.r. vineri) lucrurile să fie rezolvate, iar Ianis să fie jucătorul lui Genk. Trebuie clarificate anumite aspecte, vizita medicală a lui Ianis şi după aceea să se semneze documentele.

(Durata eventualului contract ne-o poţi spune?) Mâine după ce se vor finaliza toate lucrurile. (Care e starea lui? E important cum intră într-o aventură nouă...) Ianis e super motivat. A aşteptat să se termine această perioadă de vacanţă. Îl cunoaşteţi şi îi palce foarte, foarte mult să se antreneze. Nu-i place să stea în vacanţă. A aşteptat să se finalizeze această perioadă. A fost o perioadă grea şi pentru el. Atâtea cluburi interesate să-l transfere pe Ianis. Nu a putut să se bucure de vacanţă datorită acestor interese pentru el. E bine că s-a terminat această telenovelă. Ianis a ales clubul care consideră că poate să-l ajute să crească în continuare ca sportiv”,
a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: gica popescuianis hagi 

viewscnt
Articole similare