Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Horia Sabo despre preluarea clubului Dinamo

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Horia Sabo despre preluarea clubului Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Ionuţ Negoiţă ar fi vândut clubul, susţine Radio Dinamo 1948, care oferă informaţia pe surse. Cumpărătorul ar fi Horia Sabo, cel care a fost implicat şi la Poli Iaşi, de unde a plecat cu scandal. Telekom Sport a obţinut o primă reacţie de la omul de afaceri care ar putea prelua clubul Dinamo

Numai că omul de afaceri care a fost deja implicat în fotbal la Politehnica Iaşi a negat această informaţie.

Horia Sabo a infirmat în exclusivitate pentru Telekom Sport varianta preluării clubului Dinamo de la Ion Negoiţă: ”Pot să infirm acest zvon. Nu am preluat absolut nimic. Evident că există interes, dar acest lucru se ştie de mult timp. Este un business, dar să vedem dacă este un business sustenabil, chiar dacă vorbim despre unul pentru suporteri. Atunci când va exista ceva concret, eu voi fi primul care va anunţa acest lucru. Şi voi face totul la vedere, fără să mă ascund” a precizat omul de afaceri. 

Contactat de Telekom Sport, managerul general al clubului Dinamo, Florin Prunea a declarat: ”Nu cred, doar ce am vorbit cu domnul Negoiţă şi nu mi-a spus nimic” a declarat şi Florin Prunea pe marginea acestui subiect.

Afla mai multe despre: horia sabo 

viewscnt
Articole similare