Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ianis Hagi, după transferul la Rangers: "Simt că am semnat cu echipa la care am fost dorit din prima zi". Cum a trăit perioada de aşteptare

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ianis Hagi, după transferul la Rangers: "Simt că am semnat cu echipa la care am fost dorit din prima zi". Cum a trăit perioada de aşteptare
Comentarii

Ianis Hagi a oferit, într-un interviu acordat Telekom Sport, o primă reacţie după perfectarea transferului definitiv de la Genk la Rangers FC.

"Mă simt fericit. Simt că am semnat cu echipa unde am fost dorit din prima zi, de când am ajuns acolo. E o onoare foarte mare să joc pentru un asemenea club, cu o asemenea istorie. Fanii sunt incredibili şi orice înseamnă Rangers în Glasgow este incredibil.

După perioada în care am jucat o lună şi un pic, deja ştiam în mare că sunt mulţumiţi de mine pe partea fotbalistică, partea tehnică. După aceea, cum este şi normal, partea financiară, unde cred că orice club din lume în momentul de faţă nu mai stă atât de bine financiar, aşa cum stătea acum şase luni", a declarat Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Ianis Hagi: M-am dus liniştit în vacanţă, pentru că ştiam că mi-am făcut datoria la Rangers

Decarul echipei naţionale a mărturisit că a fost relaxat în toată această perioadă de aşteptare, în care numele său a fost vehiculat de presa internaţională nu doar în privinţa unui transfer definitiv la Rangers, ci şi la alte echipe din Europa, ca Lazio, FC Sevilla, Tottenham Hotspur sau chiar Real Madrid, printre altele.

"Eu ştiam că mi-am făcut datoria şi erau mulţumiţi de mine din punct de vedere fotbalistic. M-am dus liniştit în vacanţă şi singurul lucrul la care mă gândeam era să rămân sănătos, să mă antrenez, fizic să stau cât mai bine.

Sincer, chiar nu m-am gândit la ce va fi în viitor, când se va face transferul, dacă se va face. Eu ştiam că partea mea a fost făcută. După aceea totul depindea de agenţii mei şi de club, de Rangers, pentru că ei aveau prima opţiune", a mai spus Ianis Hagi, pentru Telekom Sport.

Ianis Hagi, transferat definitiv de Rangers

Ianis Hagi este noul jucător al lui Rangers FC, club la care, iniţial, a fost împrumutat de la Genk. Internaţionalul român a impresionat în cele 12 apariţii sub comanda lui Steven Gerrard, în special în dubla cu Braga, atunci când a reuşit două goluri şi o pasă decisivă şi a calificat-o pe Rangers în optimile de finală ale Europa League.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare