Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ioan Niculae după ce Edi Iordănescu şi-a dat demisia. Întrebarea care l-a făcut pe patronul Astrei să închidă telefonul

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ioan Niculae după ce Edi Iordănescu şi-a dat demisia. Întrebarea care l-a făcut pe patronul Astrei să închidă telefonul

Superliga

Comentarii

Ioan Niculae spune că a fost dorinţa lui Edi Iordănescu să plece de la Astra, iar conducerea clubului a fost de acord. Omul de afaceri l-a criticat dur pe Iordănescu jr. după eşecul cu 2-0 în faţa Viitorului.

Edi Iordănescu şi-a dat demisia de la Astra după ce relaţia cu patronul echipei s-a tensionat foarte mult. Ioan Niculae l-a criticat mai întâi după eşecul cu 1-0 în faţa Craiovei, dar picătura care a umplut paharul a fost după meciul cu Viitorul, pierdut de Astra cu 2-0: ”Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară, se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui", a spus duminică Ioan Niculae.

Astăzi, Astra a anunţat pe site-ul oficial că Edi Iordănescu nu mai este antrenorul echipei. Ioan Niculae spune că a fost o reziliere amiabilă şi s-a despărţit ”ca între prieteni” de Edi Iordănescu: ”Nu este nicio ruptură, ne-am separat ca prieteni. A fost o treabă de nemulţumire faţă de jocul echipei şi am considerat că e necesar să dăm un imbold, atât. Nu a fost demis, a fost dorinţa lui să facă asta şi noi am fost de acord. A fost de comun acord, reciprocă”, a declarat Ioan Niculae pentru Telekom Sport.

Omul de afaceri s-a enervat în momentul în care moderatorul emisiunii l-a întrebat dacă relaţia cu Edi s-a deteriorat în ultimele săptămâni. Ioan Niculae a închis telefonul şi a refuzat să mai răspundă:
 
Silviu Tudor Samuilă: S-a deteriorat relaţia dintre Edi Iordănescu şi conducerea clubului în ultimele săptămâni?
Ioan Niculae: Nu s-a deteriorat de niciun fel relaţia dintre noi! Am dat un comunicat de presă, luaţi exact mot-a-mot ce scrie acolo (n.r. apoi a închis telefonul).

Afla mai multe despre: astraioan niculaeedi iordanesculiga 1 

viewscnt
Articole similare