Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ladislau Boloni după ce s-a despărţit de Antwerp

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ladislau Boloni după ce s-a despărţit de Antwerp

Stranieri

Comentarii

Ladislau Boloni a plecat de la Antwerp, echipă la care lucra din 2017 şi pe care a reuşit să o ducă în cupele europene. Antrenorul în vârstă de 67 de ani a confirmat despărţirea pentru Telekom Sport.

Decizie surprinzătoare luată de Ladislau Boloni, unul dintre cei mai valoroşi antrenori români. Boloni s-a despărţit de Antwerp, pe care a preluat-o în vara lui 2017. Antrenorul în vârstă de 67 de ani a confirmat despărţirea, dar nu a vrut să comenteze motivele care au dus la ruptură ”Am reziliat contractul cu echipa, însă nu vreau să comentez motivele pentru care s-a ajuns la această situaţie”, a confirmat Ladislau Boloni pentru Telekom Sport.

Loţi Boloni s-a despărţit de Antwerp, echipă pe care a dus-o în cupele europene

Boloni a preluat-o pe Antwerp în vara lui 2017 şi atunci era o echipă obişnuită cu luptele pentru evitarea retrogradării. Însă antrenorul în vârstă de 67 de ani a lucrat mult la întărirea echipei, cu bani puţini şi în acest sezon a făcut din Antwerp una dintre echipele puternice din Belgia.

Înainte de suspendarea campionatului Belgiei, Antwerp ocupa locul 4 în clasament, care duce în preliminariile Europa League. Antwerp era însă la doar două punctele în spatele locului secund, ocupat de Gent, care asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor. În plus, Antwerp este calificată în finala Cupei Belgiei, unde urmează să o întâlnească pe Club Brugge.

Boloni avertizase încă de la începutul lunii aprilie că se va despărţi de Antwerp

Într-o declaraţie dată pentru De Gazet van Antwerpen, pe 9 aprilie, Loţi Boloni surprindea şi anunţa că se gândeşte să meargă pe alt drum. În acea declaraţie Boloni a lăsat de înţeles că cei din conducere i-au fixat titlu ca obiectiv, deşi n-avea la dispoziţie un buget ridicat.
”Nu cred că vom merge mai departe. Am ajuns la un punct în care următoarea etapă ar fi atacarea titlului, iar acest lucru reclamă o altă filosofie. Nu cred că putem progresa în acest moment”, spunea Ladislau Boloni în publicaţia De Gazet van Antwerpen.

Boloni ar putea ajunge la Cercle Brugge după ce s-a despărţit de Antwerp

Laszlo Boloni o poate prelua Cercle Brugge, formaţie patronată de Dmitry Rybolovlev, miliardarul care o conduce şi pe AS Monaco. Presa din Ungaria anunţă că Bernd Storck, germanul de pe banca lui Cercle, o poate prelua pe Royal Antwerp. Fostul selecţioner al Ungariei şi românul Laszlo Boloni, ar putea face schimb de echipe. Boloni ar fi dorit de Cercle pentru a-l înlocui pe Storck, în timp ce Antwerp pare interesată de tehncianul german, care tocmai şi-a anunţat despărţirea de formaţia patronată de Rybolovlev.

Oligarhul Dmitry Rybolovlev este proprietarul formaţiei Cercle Brugge. El este cotat drept al 224-lea miliardar din lume, conform clasamentului Forbes, dat publicităţii în luna aprilie a anului trecut.

Afla mai multe despre: boloni 

viewscnt
Articole similare