Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Latovlevici despre transferul la CFR Cluj: "Am avut o singură discuţie cu cei de acolo"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Latovlevici despre transferul la CFR Cluj: "Am avut o singură discuţie cu cei de acolo"

FCSB

Comentarii

CFR Cluj le-a luat faţa rivalilor de la FCSB şi a reuşit să-i convingă pe Chipciu, Bălgrădean şi Manea să semneze cu echipa pregătită de Dan Petrescu. Oficialii ardelenilor au fost foarte aproape de a-l convinge şi pe Latovlevici să vină la campioana României, însă fundaşul stânga a preferat să meargă în Ungaria.

Deşi, în această săptămână, a apărut informaţia că Latovlevici a semnat cu CFR Cluj, fundaşul stânga a confirmat pentru Telekom Sport că nu va veni la campioana României. De altfel, Latovlevici a declarat că singura discuţie pe care a avut-o cu oficialii ardelenilor a fost cea de la meciul dintre CFR Cluj şi FCSB, din 2 februarie. Imediat după, fundaşul de 33 de ani a semnat cu maghiarii de la Kisvarda.

"S-a vorbit în ţară despre acest transfer, dar singura mea discuţie cu Marian Copilu despre o posibilă venire la CFR a fost la meciul lor cu FCSB (n.r. 2 februarie). Apoi, am semnat în Ungaria, unde aveam ocazia să joc cât mai mult şi să nu stau acasă. Am văzut şi eu ce s-a scris despre venirea mea la CFR, dar ultima discuţie cu cei de acolo a avut loc la meciul direct cu FCSB. Însă, până la urmă, n-a fost nimic concret" , a declarat Iasmin Latovlevici pentru telekomsport.ro.

Iasmin Latovlevici nu vine la CFR Cluj

În plus, Marius Bilaşco, oficialul CFR-ului, a confirmat pentru Telekom Sport că Iasmin Latovlevici nu va semna cu CFR Cluj: "(n.r. - Vine din vară Latovlevici la CFR Cluj?) Nu cred. (n.r. - Dar încercaţi să îl aduceţi?) Nu cred nici asta. E un jucător foarte bun, dar acolo e un post pe care îl avem pe Camora. Nu ne putem... Camora e căpitanul echipei şi un titular incontestabil. E greu să aduci un jucător bun care să stea rezervă, doar ca să îi facem lui concurenţă. E puţin probabil să se întâmple asta".

În România, Iasmin Latovlevici a jucat la Poli Timişoara şi la FCSB. La echipa roş-albastră, fundaşul stânga a stâns 177 de meciuri, a marcat de 12 ori şi a oferit 11 pase de gol. În ceea ce priveşte palmaresul, fundaşul a câştigat trei titluri de campion, două Cupe ale României şi o Supercupă a României. A jucat în grupele Ligii Campionilor şi a participat la campania europeană de excepţie când FCSB a eliminat Ajax şi a bătut Chelsea, în 2013.

  • 5 - cinci ani a jucat Latovlevici pentru FCSB, între iulie 2010 şi iulie 2015, când a plecat la Genclerbirligi, liber de contract. Becali plătise pe el Timişoarei 600.000 de euro
  • 6 - şase trofee a câştigat Iasmin Latovlevici cu FCSB
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui "Lato", conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Alexandru Chipciu (30 de ani), un alt fost fotbalist al roş-albaştrilor, a ales să semneze în iarna acestui an cu CFR Cluj în detrimentul revenirii la FCSB. De asemenea, Cristi Manea (22 de ani) s-a transferat la începutul lunii februarie de la FCSB la CFR, deşi făcuse toată pregătirea de iarnă cu vicecampioana României. Acum, a venit rândul lui Cristi Bălgrădean (31 de ani), cel care a intrat în ultimele şase luni de contract cu FCSB şi a semnat deja cu echipa antrenată de Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: fcsbsteaualatovlevici 

viewscnt
Articole similare