Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Mihai Stoica după ce a sărbătorit cu o găleată pe cap: ”Sunt nişte chestii care nu se pot explica” :)

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Mihai Stoica după ce a sărbătorit cu o găleată pe cap: ”Sunt nişte chestii care nu se pot explica” :)

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a oferit o primă reacţie după ce a sărbători cu o găleată pe cap victoria cu 3-2 în faţa lui FC Argeş.

FCSB s-a impus cu 3-2 pe terenul lui FC Argeş la capătul unui meci foarte intens. Bucureştenii au condus de două ori, dar de fiecare dată au fost egalaţi.

Când puţini mai credeau în victorie, Dumiter - jucător intrat în minutul 84, în locul lui Tănase, a dat lovitura la ultima fază. A fost momentul în care Mihai Stoica s-a descătuşat.

Ce spune Mihai Stoica despre momentul în care a sărbătorit cu o găleată pe cap

La finalul partidei, cei de la FCSB, în frunte cu Mihai Stoica, au fost în culmea fericirii. De bucurie, managerul sportiv al FCSB-ului şi-a pus o găleată pe cap în momentul în care se afla în faţa galeriei.

Este vorba despre o găleată lăsată de pompieri pe margine, folosită de obicei pentru a stinge torţele şi petardele aruncate în teren de suporteri.

Într-o primă reacţie, Mihai Stoica a povestit amuzat că a fost un gest spontan:

”Sunt nişte chestii care nu se pot explica. Galeata pompierilor, cu nisip... bine, nisip nu mai era în ea, că era complicat. Nu e nicio explicaţie, am făcut o glumă”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Golul victoriei cu FC Argeş, marcat de un jucător introdus în locul lui Florin Tănase

În minutul 84 al meciului cu FC Argeş, Toni Petrea a făcut o mutare neaşteptată. Antrenorul FCSB-ului l-a scos pe Florin Tănase, fotbalist care foarte rar a fost înlocuit.

În locul său a fost introdus Andrei Dumiter, care a marcat golul victoriei la ultima fază. La conferinţa de presă, Toni Petrea şi-a motivat decizia:

”Era normal să întroducem un al doilea atacant, mai ales că Tănase avea galben şi o stare de nervozitate, nu-i mai ieşeau execuţiile şi am considerat că trebuie introdus încă un atacant lângă Ianis Stoica, să forţăm marcarea unui al treilea gol”, a spus Toni Petrea.

Pe de altă parte, Gigi Becali a afirmat că nu el a fost cel care a dictat schimbarea lui Florin Tănase, ci a fost ideea lui Toni Petrea.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare