Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Mihai Teja după ce Gigi Becali şi-a făcut praf echipa. Ce spune antrenorul FCSB-ului

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Mihai Teja după ce Gigi Becali şi-a făcut praf echipa. Ce spune antrenorul FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a ieşit din nou şi i-a criticat dur pe jucători, după ce FCSB a făcut doar 1-1 la Călăraşi, în primul meci din Liga 1, din acest an. Mihai Teja spune însă că nu este deranjat, deoarece este patronul echipei.

Gigi Becali n-a avut prea multă răbdare şi a început să critice încă din prima etapă din acest an, care a însemnat şi debutul lui Mihai Teja pe banca FCSB-ului. Patronul echipei s-a declarat nemulţumit de evoluţiile lui Planic, Rusescu, Bălgrădean, Nedelcu, Gnohere şi lui Adrian Stoian.

Teja spune însă că nu este deranjat de ieşirea pe care a avut-o Gigi Becali, deoarece el este cel care anunţă finanţarea echipei şi are dreptul să fie nemulţumit.

”Nu mă deranjează pentru că eu dau tot ce am mai bun şi încerc tot ceea ce ştiu ca să antrenez această echipă. Mi s-a dat această încredere, îmi doresc foarte mult să reuşesc. Nu este uşor, suntem de trei săptămâni împreună, dar eu am încredere în grupul acesta. Patronul echipei poate să spună ceea ce gândeşte pentru că e patronul echipei, plăteşte, e normal dacă nu câştigi probabil să fii nemulţumit, dar cu siguranţă îţi doreşte foarte mult să câştigăm campionatul, să vadă o echipă mai ofensivă, să înscrii mai multe goluri, să câştigi cu o lejeritate mult mai mare, dar deocamdată nu este uşor”, a declarat Mihai Teja la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai tejafcsbgigi becaliliga 1 

viewscnt
Articole similare