Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Prima reacţie a lui MM Stoica după ce a apărut oferta lui Galatasaray pentru Florin Tănase: ”Fără 3 milioane de euro nici nu discutăm”

EXCLUSIV Prima reacţie a lui MM Stoica după ce a apărut oferta lui Galatasaray pentru Florin Tănase: ”Fără 3 milioane de euro nici nu discutăm”

FCSB

Comentarii

Oficialii lui Galatasaray au făcut o ofertă pentru Florin Tănase şi transferul s-ar putea realiza încă din această iarnă!

Azi au apărut in presa informaţii potrivit cărora Galatasaray il doreşte pe Florin Tănase, căpitanul echipei FCSB. 

Jurnaliştii turci susţin că Galata, clubul la care mai evoluează Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, a pregătit o ofertă de două milioane de euro în schimbul transferului lui Tănase.

MM Stoica a vorbit despre un posibil transfer a lui Tănase şi a dezvăluit suma pe care s-ar face afacerea: 3 milioane de euro!

Nu putem face calcule. Îl avem pe Tănase căpitan sau 3 milioane de euro. Dacă dă cineva 2.9 milioane de euro, nu discutăm. Dacă achită clauza, discutăm. Clar, 3 milioane de euro!”, a declarat MM Stoica le telekomsport.ro. 

Florin Tănase a semnat în vară un nou contract cu FCSB, pe 4 ani şi are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro.

  • 5 goluri şi 4 assist-uri în 15 meciuri sunt cifrele lui Florin Tănase în acest sezon la FCSB.

Fotbalistul este unul dintre golgheterii FCSB-ului, alături de Octavian Popescu, Ianis Stoica şi Claudiu Keşeru, toţi cu câte 4 goluri.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Tănase se află 2016 in curtea FCSB-ului, când a fost cumpărat in schimbul sumei de 1,5 milioane de euro de la Viitorul. 

Ce a declarat Tănase la începutul sezonului:

”Am ezitat acum câteva luni, am stat şi m-am gândit mai bine şi am luat această decizie. Cred că e una bună, atât pentru mine, cât şi pentru club. În felul acesta nu voi pleca liber şi clubul nu va pierde banii pe care i-a dat pe mine. E şi clubul liniştit, şi eu.

Am acea clauză de trei milioane. Nu mai sunt 5 milioane, a venit Black Friday mai devreme. Am rămas cu gândul de a câştiga trofee, dar şi de a pleca”, a transmis Florin Tănase, la începutul sezonului.

EXCLUSIV Florinel Coman, tot mai aproape de revenirea pe gazon: ”S-a antrenat azi cu echipa” + Când revine Keşeru

 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbgalatasaraymm stoica 

viewscnt
Articole similare