Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ovidiu Ionescu după ultimul act de la Budapesta: "Încă nu realizez ce performanţă am reuşit" Ce spune despre viitorul său

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Ovidiu Ionescu după ultimul act de la Budapesta: "Încă nu realizez ce performanţă am reuşit" Ce spune despre viitorul său

Alte sporturi

Comentarii

Medaliat cu argint la CM, sportivul a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport după ce a pierdut finala probei de dublu la competiţia din capitala Ungariei.

Ovidiu Ionescu alături de partenerul său portughez au fost învinşi de o pereche chineză după o bătălie de 5 seturi. 

"Mă gândeam la medalia de aur la 1-1, ştiam că vor veni foarte bine pregătiţi, sigur că au dovedit la dublu că această supremaţie asiatică poate fi spartă pentru că nu a mai fost o finală chinezească cum a fost în trecut. Mă simt ca într-un roller coaster odată cu această medalie de argint, încă nu realizez ce înseamnă această medalie pentru mine în câteva zile mă voi dezmetici puţin, dar ştiu că este o performanţă foarte mare. Mă bucur că am adus o mare performanţă României. Din păcate nu este o probă olimpică pentru că dacă dacă era aşa puteam vorbi de o calificare acum. Această medalie de argint va deschide drumul copiiilor din României de a veni în numărt tot nai mare să practice acest sport. Eu am dovedit că prin cele două medalii de la Europene şi Mondiale se poate face performanţă" a declarat Ovidiu pentru Telekom Sport imediat după ce finala s-a încheiat.

Sportivul a dat amănunte legate de superstiţiile sale din timpul meciurilor.

"Da, am acele superstiţii, legate de prosop, nu îl las pe colegul meu să îmi atingă prosopul. Am împrumutat o superstiţie de la Nadal, antrenorul meu nu are voie să îmi deschidă sticlele mele de apă. Sunt o sumedie de superstiţii încerc să mai renunţ le ele, dar fac parte din frumuseţea tenisului de masă. Voi petrece împreună cu logodnica mea, mi-a făcut o surpriză să fie alături de mine plecăm apoi împreună în Germania cu siguranţă voi deschide o sticlă şampanie în cinstea acestei performanţe. Mă simt destul de epuizat psihic, motiv pentru care pentru opt zile nu voi mai intru în sala de antrenament. Încerc să îmi petrec ziua de 1 mai la munte. Luni, avem o şedinţă fot la club după care voi pelca într-o mini vacanţă. La un moment dat mi-aş dori să revin în România, ar fi un lucru frumos să pot juca doar în România, dar asta este o chestiune de timp, ştiu că există acestă intenţie din partea federaţiei de a aduce toţi jucătorii importanţi în ţară" a încheiat medaliatul cu argint mondial pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: tenis de masăcmbudapestaargintovidiu ionescusuperstiţii 

viewscnt
Articole similare