Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Răzvan Marin după ce a fost prezentat la Ajax: ”Lucrurile erau încheiate de vreo lună!” Ce a vorbit cu antrenorul olandezilor

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Răzvan Marin după ce a fost prezentat la Ajax: ”Lucrurile erau încheiate de vreo lună!” Ce a vorbit cu antrenorul olandezilor

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a vorbit pentru prima dată despre transferul la Ajax, după ce a fost prezentat oficial la echipa olandeză. Mijlocaşul lui Standard spune că transferul era perfectat încă de acum o lună.

Răzvan Marin a fost prezentat oficial la Ajax Amsterdam, club care i-a plătit lui Standard 12,5 milioane de euro. Într-o intervenţie la Telekom Sport, internaţionalul român a dezvăluit că transferul era perfectat încă de acum o lună de zile. Marin spune că a avut o discuţie lungă şi cu antrenorul lui Ajax, Erik ten Hag, care i-a explicat ce planuri are cu el.

”Nu ştiu dacă este neapărat o sărbătoare. Eu mă simt fericit, am semnat cu o echipă mare din Europa. E un sentiment care nu poate fi descris în cuvinte, e ceva special. Astăzi a fost una dintre cele mai fericite momente din viaţa mea. Mă văzusem mai demult cu antrenorul, lucrurile erau de vreo lună şi ceva încheiate. Eu am mai fost o dată la Amsterdam să vorbesc cu antrenorul. Vă daţi seama, mi-a explicat toate planurile de viitor pe care le are cu mine şi cu echipa. Din ceea ce mi-a spus, mai departe, dacă voi munci şi voi fi serios, se va baza pe mine.

Este talentatul dat de tata, dar mama m-a ajutat foarte mult până acum, pentru că ea a stat după mine tot timpul. Când eram la Bucureşti, la Proluceafărul, ea mă lua de la şcoală, ea mă ducea la antrenamente.(Dacă a vorbit cu antrenorul despre sistem) E posibil să fie 4-3-3, e posibil să fie 4-2-3-1. Probabil că vor mai veni jucători.  Din ce am înţeles, vor mai pleca încă 2-3 jucători. Vom vedea.

Normal că acum voi avea concurenţă mai mare. Dar concurenţa te face mai bună. Dacă nu ai avea concurenţă şi ai fi sigur că eşti titular, ai mai lăsa de la tine. Dar dacă ai concurenţă, tragi tare. Am ales Ajax pentru că este un club important. Ştie toată lumea că Ajax produce tot timpul jucători de valoare şi vinde doar la echipe mari”, a declarat Răzvan Marin la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Gigi Becali, vechiul și noul antrenor de la FCSB: "Mă distrez la fotbal. Până mă...