Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Răzvan Pleşca despre interesul FCSB: "Mă onorează faptul că o echipă mare e interesată de mine"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Răzvan Pleşca despre interesul FCSB: "Mă onorează faptul că o echipă mare e interesată de mine"
Comentarii

Unul dintre numele surpriză de pe lista de achiziţii a lui Mihai Teja la FCSB a oferit prima declaraţie, exclusiv pentru Telekom Sport, despre interesul vicecampioanei.

"Mă onorează faptul că o echipă mare ca Steaua (n.r. - FCSB) e interesată de mine, la vârsta pe care o am. Mai multe detalii nu cunosc, sunt în vacanţă, nu am discutat cu nimeni despre un posibil transfer, doar am văzut ce a aparut în presă", a declarat Răzvan Pleşca în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Pleşca, în vârstă de 36 de ani, este titularul din poarta lui Gaz Metan Mediaş şi, potrivit spuselor preşedintelui clubului, Ioan Mărginean, pentru Telekom Sport, în vară portarul voia să se retragă, dar a fost convins să mai continue un an la Mediaş. "Omul ăla (n.r. - Răzvan Pleşca) a vrut să se lase astă vară. Îi lăcrimau ochii. I-am zis să mai rămână un an. Cum ar merge el acum la FCSB şase luni? Să frece banca? El nu este un om care să se vândă!", este declaraţia integrală a lui Mărginean despre Pleşca. 

Cu toate acestea, odată revenit din vacanţă, cele două părţi vor discuta despre posibilitatea plecării portarului la FCSB. 16 meciuri a jucat Pleşca în acest sezon pentru Gaz Metan. 

Afla mai multe despre: gaz metan mediasrazvan plescatransferfcsbdeclaratieplecare 

viewscnt
Articole similare