Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Sorin Cârţu după ce casa i-a fost vandalizată! Oficialul lui U Craiova ameninţă: "Sunt suporterii celeilalte echipe. Dacă Poliţia nu rezolvă, există şi alte metode"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Sorin Cârţu după ce casa i-a fost vandalizată! Oficialul lui U Craiova ameninţă: "Sunt suporterii celeilalte echipe. Dacă Poliţia nu rezolvă, există şi alte metode"

Diverse

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, se declară intrigat, după ce casa i-a fost vandalizată de 10 persoane, pe care le suspectează că fac parte din galeria lui FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu.

VIDEO Casa lui Sorin Cârţu, vandalizată

Preşedintele lui U Craiova a fost victima unor intimidări ale fanilor din Craiova. Zece bărbaţi i-au scris cuvinte jignitoare şi injurii pe gardul casei. Suspecţii au fost suprinşi de o cameră de supraveghere, iar acum cazul a ajuns pe mâna autorităţilor. 

Preşedintele lui U Craiova a oferit o primă reacţie în acest caz şi dă vina pe fani ai lui FC U Craiova. De asemenea a ameninţat că "rezolvăm şi prin alte moduri", dacă Poliţia nu-i va găsi pe făpătaşi: "Aceştia sunt suporterii celeilalte echipe, care au făcut ce au făcut pe gard. Sunt foarte intrigat, mai ales că suntem într-o perioadă în care e o situaţie de urgenţă, sunt comitete de urgenţă, care ne anunţă mereu că nu avem voie să facem una sau alta, dar în schimb alţii au voie să facă aşa ceva? E a doua oară când mi se întâmplă. A mai fost un gest de acest tip acum vreo cinci ani, când eram antrenor la Universitatea şi tot din partea galeriei celeilalte echipe. Doresc să mi se facă dreptate. 

E a doua oară când mi se întâmplă şi văd că începe să devină o obişnuinţă. Nu ştiu, crezi că asta e problema mea, să intru în mintea unui cretin? Sunt pe camere. Sunt câţiva care se pot identifica şi neapărat vreau să aud măsurile, nu ca data trecută.

Să spună dacă pot să facă sau nu pot să facă ei, ca Poliţie. Nu vreau să degenereze lucrurile nici din partea mea şi nici din partea lor. Dacă nu sunt în stare să rezolve, o să încercăm să rezolvăm şi prin alte moduri"a declarat oficialul lui U Craiova pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiovauniversitatea craiovacasa sorin cartu 

viewscnt
Articole similare